USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Контрабандний дипвантаж до Угорщини віз чоловік першого секретаря посольства

24 Травня 2016 12:15
Закарпатський губернатор Геннадій Москаль оприлюднив лист посольства України в Словаччині, на підставі якого під виглядом дипломатичного вантажу з України намагалися вивезти контрабанду сигарет, - інформує Українська правда.

Документ опублікований на його сторінці.

"Оскільки Міністерство закордонних справ України навіть через три дні після затримання "дипломатичної контрабанди" не може знайти лист посольства України в Словаччині, на підставі якого в Угорщину намагалися завезти крупну партію нелегальних сигарет, оприлюднюю цей документ для громадськості", – заявив він.

Лист написаний українською та словацькою мовами на офіційному бланку посольства з вихідними даними № 6139/24-612-920 від 19 травня.

На документі є гербова печатка і підпис першого секретаря посольства Оксани Ліщишин. Документ адресований "всім кого це стосується, митним та прикордонним органам".

"Цим підтверджується, що 21.05 – 24.05 2016 року на дипломатичній машині Volkswagen Transporter EE 24 158 перевозиться дипломатичний вантаж. Відповідно до Віденської конвенції він не підлягає контролю", – йдеться у листі.



Як відомо, на днях чоловік першого секретаря посольства України в Словаччині Оксани Ліщишин Сергій намагався вивезти з України в Угорщину майже 60 тисяч пачок сигарет під виглядом дипломатичного вантажу, прикриваючись листом своєї дружини.

МЗС України підтвердило цей факт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus