USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час джаз-фестивалю у Луцьку на лікування музиканту зібрали 42 тисячі гривень

29 Серпня 2016 13:07
На лікування музиканта Сергія Ленартовича під час джаз фестивалю у Луцьку зібрали більше 42 тисяч гривень.

Так, Волинська обласна громадська організація «Луцький джаз-клуб» публічно відкрила скриньку для пожертв, куди під час дводенного фестивалю Art Jazz Cooperation збирали гроші на лікування волинського музиканта Сергія Ленартовича. Загальна сумма, яку вдалося зібрати - 42 041 грн, а також 20 доларів та 50 євро.

Нагадаємо, фестиваль тривав 26-27 серпня у Луцькому замку та пивному клубі «Майдан». Вже декілька років поспіль кошти, зібрані під час цього заходу, йдуть на благодійність. Вхідний квиток був благодійним внеском на лікування волинського музиканта Сергія Ленартовича. Мінімальна сума – 20 гривень, проте всі охочі могли кинути в скриньку й більше.
У неділю, 28 серпня, організатори відкрили скриню в присутності журналістів та волонтерів. Врешті, з великої скрині дістали 39 387 гривень та 50 євро.
Крім великої скрині на вході до Луцького замку, була ще маленька скриня, в яку окремо збирав кошти волонтер Мирослав Ватащук. В його скринці назбиралось 2 654 гривні та 20 доларів.

Того ж вечора усі зібрані кошти передали Сергію Ленартовичу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus