USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ощадбанк змінив принципи роботи

27 Квітня 2015 10:10
Протягом п’яти тижнів на новий акційний депозит «Писанка» в Ощадбанку люди поклали понад 4 мільярди гривень. Це астрономічна сума з огляду на те, в яких реаліях ми живемо. Однак за останній рік банк багато що змінив у своїй роботі, - інформують у прес-службі установи.

Найголовніше, кажуть, змінились пріоритети. Для підвищення якості обслуговування, починаючи з весни минулого року, відкрили більше 100 сучасних відділень зі зручним зонуванням приміщень, сучасним обладнанням і професійним персоналом. Планується, обіцяють, до кінця року таких відділень буде близько 300.

Також, переконують, значно покращилось дистанційне банківське обслуговування. Запрацювала система мобільного та веб-банкінгу «Ощад 24/7». Буквально за рік кількість зареєстрованих користувачів збільшилася з 94 тисяч до 378 тисяч. Встановили більше тисячі інформаційно-платіжних терміналів, через які можна оплатити комунальні рахунки, послуги кабельного телебачення, мобільного зв’язку тощо.

Збільшилась до 5 тисяч одиниць мережа власних та партнерських банкоматів, що надає можливість отримувати кошти без комісій у будь-якому куточку України.

Паралельно Ощадбанк почав активно розповідати про свої переваги. Першою чергою, про 100% державну гарантію на вклади. Зміст її полягає в тому, що незалежно від суми вкладу держава зобов’язується його повернути в повному обсязі й без будь-яких обмежень. Ця норма законодавчо закріплена і стосується лише Ощадбанку. Але, якщо раніше про неї мало говорили, то в умовах закриття багатьох комерційних банків надійність вкладів стає першим критерієм вибору.

Ще однією зміною в Ощадбанку став новий стиль спілкування. Його ключові принципи: замість традиційної комунікації – живе спілкування, замість «силіконової» телереклами – достовірні малобюджетні документальні відеоісторії, замість монологу – виключно діалог.

Такий підхід, кажуть, вже дав результати. На новорічно-різдвяний депозит «Щедрик» мешканці України поклали більше 4,5 мільярда гривень. Усвідомивши переваги подібних акційних депозитів та 100% державної гарантії, навесні клієнти продовжили співпрацю з Ощадбанком. Після «Щедрика» банк запропонував новий акційний депозит «Писанка», який вже привернув увагу значної кількості вкладників. Важливо те, що до банку йдуть нові клієнти. Порівняно з минулим періодом частка нових вкладників становить 40%.

В Ощадбанку, стверджують, не збираються зупинятись на досягнутому. Депозит «Писанка» діє до кінця травня, тому є всі шанси перевершити попередній рекорд і залучити на цей депозит не менше 6-7 мільярди гривень, – діляться планами на майбутнє у фінустанові. Хоча не в рекордах справа. Своєю роботою працівники Ощадбанку намагаються довести, що в нашій країні можливі позитивні зміни. В системі банку майже 5 тисяч відділень, 34 тисячі працівників. Багато в чому банк є відображенням України. Побудувавши новий сучасний державний банк за кращими європейськими стандартами, ми доведемо, що Україна може претендувати на європейське майбутнє, - резюмують в прес-службі фінансової установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Йопрст Показати IP 27 Квітня 2015 11:29
це Гонтарева поклала чи вклала понад 4 мільярди гривен на депозит???????до травня !!!!!!!! тоді питань не має...
до йопрст Показати IP 27 Квітня 2015 12:50
Звісно Гонтарєва - більше нікому )))
Проплачений Показати IP 27 Квітня 2015 17:12
Типова ДЖИНСА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus