USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пекарі підвищили ціну на хліб через лінощі

11 Червня 2010 15:30
У Волинському відділенні Антимонопольного комітету України 11 червня представники влади викликали «на килим» керівників хлібопекарних підприємств області - розглядали поведінку монополістів та спроби підвищення цін на хліб масових сортів.

Про це інформує прес-служба облвідділення АМКУ.

Адмінколегія вирішила, що об’єктивних причин для збільшення цін на хліб немає. Надані раніше рекомендації всі хлібозаводи виконали – ціни не підвищили.

Проте ВАТ «Хліб» із 10 червня підняло ціну на хліб масових сортів «Луцький» і «Січовий», нібито через відсутність «дешевого» борошна від ДП «Луцький КХП №2».

Як зазначив голова відділення Віктор Гупало, якщо є перебої з поставкою борошна з ДП «Луцький КХП №2», це не означає, що потрібно купувати борошно лише в комерційних структурах.

«Є ще борошно Державного резервного фонду, Аграрного фонду та на інших підприємствах. Треба шукати, а не приречено підвищувати ціни», - обурюється голова.

Антимонопольники попередили пекарів, що при спробі спекулювати ситуацією до підприємств-монополістів будуть застосовані максимальні штрафні санкції, які передбачені законодавством про захист економічної конкуренції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 11 Червня 2010 18:14
якшо АМК такі специ в пекарській справі,то нехай попробують випекти хліб за 2.50.... ХЛІБ МАЄ КОШТУВАТИ МІНІМУМ 7 ГРН, ВИСТАЧИТЬ ОБКРАДАТИ СЕЛЯН ТА ПЕКАРІВ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus