USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під час вогняного шоу в Луцьку збирали кошти для бійців АТО

5 Серпня 2015 10:06
Понад тисячу гривень зібрали під час благодійного вогняного шоу у центрі Луцька, яке організував театр «Fire Dance», щоб зібрати кошти для бійця АТО Сергія Коробчука та його роти. Танцювали з вогнем на Театральному майдані 4 серпня. Про це пише VIP.

Сергія Коробчука мобілізовали у травні. Нині він проходить службу під Маріуполем. До цього Сергій був одним із членів команди театру вогню «Fire Dance». Тож його колеги та друзі вирішили влаштувати шоу з метою збору благодійних коштів, щоб придбати необхідні речі йому та іншим військовослужбовцям із його роти. Кошти планують переслати на картку Сергію, а вже він на місці знає, що необхідно закупити.

Тож артисти влаштували вражаюче шоу з вогнем у центрі міста. Чимало лучан із захопленням спостерігали за дійством, особливо малеча.

Після завершення вражаючого дійства активісти пройшлися зі скринькою для збору коштів. загалом під час акції зібрали 1 288 гривень.

«Приємно, що у нас є молодь, яка займається не лише організацією свого відпочинку, а й розуміє, що свій час варто присвятити допомозі країні, тим, хто захищає її на сході», - зазначила одна із глядачок шоу.

Учасники театру вогню, своєю чергою, користуючись нагодою, закликали лучан не бути байдужими і завжди пам’ятати, що мужні чоловіки, які проходять службу в АТО, потребують допомоги, чи то матеріальної для придбання необхідних речей і обладнання, чи просто моральної підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ольга Показати IP 5 Серпня 2015 10:10
це було супер шоу
Ольга Показати IP 5 Серпня 2015 10:11
Діти були вражені костюмами виступаючих казали , що вони з нації вогня (м/ф Аватар) а хлопці подібні на драконів
Юлія Показати IP 5 Серпня 2015 12:27
Вражаюче шоу!!! Приємно було дивитися, отримали величезне задоволення. Люди, які це роблять - великі молодці! Натхнення їм!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus