USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Підприємці Волині здійснили махінацій на понад 26 мільйонів

13 Вересня 2013 12:46
«Понад 26 мільйонів гривень, перерахованих за 8 місяців 2013 року, до бюджету платежів – це вчасно виявлені ревізорами тіньові схеми мінімізації. У порівнянні з аналогічним періодом торік, суми таких платежів збільшилися у 1,5 рази», – інформує координаційно-моніторингове управління ГУ Міндоходів в області.
У повідомленні йдеться, що фахівці ГУ Міндоходів Волині у своїй діяльності застосовують неконфліктні методи роботи з місцевими платниками податків.
«Ефективно використовуючи ризикоорієнтовану системи моніторингу наші працівники вчасно відстежують та виявляють усі сумнівні фінансові оборудки. Ревізори зупиняють ризикові операції та виявляють різноманітні схеми мінімізації без втручання у діяльність платників», – зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів Волині Інна Степанюк.
Зі слів заступника начальника ГУ Міндоходів в області, у відповідності до вимог Податкового Кодексу України, в середньому за один квартал 2013 року здійснили лише 12 перевірок юридичних осіб. Це у 2,5 рази менше у порівнянні з аналогічним періодом торік.
«Як свідчить аналітика, сума донарахованих до бюджету платежів збільшилась на 17 мільйонів гривень і становить за вісім місяців цього року майже 52 мільйони гривень», – зазначила Інна Степанюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Академія Наук України Показати IP 13 Вересня 2013 15:41
З 1 жовтня 2013 року в Україні Третій Закон Ньютона, який говорить, що сила діїї дорівнює силі протидії, буде дійсним лише в частині, що не суперечить Закону "Про міліцію".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus