USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Пластиліновий мультик луцького школяра–серед переможців всеукраїнського конкурсу

30 Червня 2015 13:19
Казковий мультфільм з пластиліновими героями «Пригоди в лісовій державі» луцького школяра Дениса Шкідини посів ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Майбутнє країни - у мріях дитини».

Предметно-пластилінова мультиплікація у виконанні 9-тирічного школяра так само вразила столичне журі, як і волинян. Відтак, Денис Шкідина потрапив не лише до лауреатів, а й призерів Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни - у мріях дитини», - повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

«Це перша перемога творчої роботи волинських дітей за десятиріччя існування конкурсу. Раніше волинські школярі ставали лауреатами всеукраїнського рівня. Тепер Волинь може пишатися тим, що наша дитина – серед переможців такого поважного конкурсу», - зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Особливістю творчої роботи Дениса Шкідина є те, що, створивши казку про важливість податків в житті спільноти, автор проілюстрував свій творчий задум за посередництвом анімації з пластиліновими героями.

Як каже сам Денис Шкідина, малювати звірів, рептилій, ліпити їх з пластиліну він любить у вільний час. Створювати мультики з пригодами, у які потрапляють пластилінові герої, йому допомагає мама.

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни - у мріях дитини» проводився з метою виховання культури сумлінного платника податків, зборів, платежів у молоді шкільного віку та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ккк Показати IP 30 Червня 2015 22:14
Молодець!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus