USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Постраждалим на Майдані волинянам збільшили компенсації

20 Лютого 2017 14:26
Більше ніж удвічі збільшили матеріальну компенсацію для осіб, які постраждали в ході Революції Гідності, та для членів сімей, які втратили близьких на Майдані.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації.

Директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод зазначила, що з 2017 року постраждалим в ході Революції Гідності збільшать матеріальні компенсації.
Зокрема, члени сімей, хто втратив рідних на Майдані, отримають компенсацію в розмірі двухсот прожитковий мінімум - 320 тисяч гривень. Таких родин на Волині 4.

Особи, яким на Майдані завдали тяжких тілесних ушкоджень, отримають по 160 тисяч гривень. Тим, хто отримав ушкодження середньої тяжкості, передбачили 80 тисяч, легкі тілесні побої чи мордування – 48 тисяч. Всього у 2017 році планують надати допомогу чотирьом родинам загиблих, шістьом особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження, 5 - середні та 17 – легкі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Лютого 2017 15:11
так iм ще не виплатили? За рокiв три ще збiльшать, а може i нi- бо влада помiняеться.А новi скажуть ми вас туди не посилали!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus