USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Працівники «Луцьктепла» викривають корупційні схеми на підприємстві

28 Травня 2015 16:19
Група працівників ДКП «Луцьктепло» прийшла на пленарне засідання Луцької міськради, вимагаючи створити комісію із перевірки діяльності підприємства та назвати прізвище нового керівника.

Про це йшлося під час 74-ї сесії міськради 28 травня.

На прохання депутатів слово надали представникам профкому підприємства.

Як розповіла голова профспілки ДКП «Луцьктепло» Неоніла Слюсар, працівники вже понад рік піднімають це питання, намагаючись донести його до депутатів міськради та членів виконкому.
Вона наголосила, що мільйонні борги підприємства накопичилися не за один день, а вчора у сесійній залі ставили на розгляд питання про створення тимчасової комісії із перевірки діяльності підприємства, яке не отримало достатньої кількості голосів депутатів.

З її слів, важливо перевірити, яким чином керівники підприємства використовували кошти, які лучани сплачували за гарячу воду. Так, наприклад, вона назвала декілька випадків корупційних схем – кошти використовувалися на ремонт котелень, під час якого за вартістю склопакетів встановили рами з кривого дерева і з потрісканого скла.

Зі слів Неоніли Слюсар, ще 2 березня виконувач обов’язків директора підприємства Артур Василевський створив комісію з перевірки використання паливно-мастильних матеріалів. Виявилося, що тонна пального була списана на авто, яке місяцями нікуди не виїжджало, а колишня керівник підприємства Казачек офіційно проїжджала містом 300 кілометрів щодня тощо.

Наразі ж керівник автослужби, який мав би понести відповідальність за ці порушення, звільнений з вихідною допомогою. Також вона нагадала про обіцянку міського голови Миколи Романюка узгодити кандидатуру нового керівника з трудовим колективом ДКП «Луцьктепло». Натомість він вже протягом 5 місяців не може визначитися із кандидатом, прізвище якого обіцяв оголосити.

Також Неоніла Слюсар повідомила про масові звільнення працівників із порушенням законодавства (без рішення профспілкового комітету), які відбуваються зараз.

Своєю чергою, виконувач обов’язків керівника підприємства, депутат міськради Артур Василевський зазначив, що Неоніла Слюсар не має жодного стосунку до «Луцьктепла», тому що вже рік як не працює на підприємстві та юридично не зареєстрована як голова профкому. З його слів, жінка прийшла на засідання лише для того, щоб «оплювати міського голову та «Луцьктепло».

Микола Романюк на прохання присутніх працівників підприємства так і не назвав прізвище нового керівника та не бажав продовжувати розмову із ними, мотивуючи це тим, що триває пленарне засідання.
Під час оголошеної десятихвилинної перерви у кулуарах міської ради працівники підприємства намагалися довести депутатам необхідність створення тимчасової контрольної комісії для вивчення питання фінансово-економічного стану ДКП «Луцьктепло», тож, можливо, проект рішення намагатимуться в черговий раз внести до порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Лучанин Показати IP 28 Травня 2015 16:22
КОРУПЦІЄЮ аж смердить. Хто прикриває? Василевський, Романюк чи Казачек?
Всезнайко до Лучанин Показати IP 28 Травня 2015 17:21
Романюк і Соколовська в долі...
незнайко до Всезнайко Показати IP 28 Травня 2015 17:48
А як же без романюка, і за шо йому машину подарували, ну, тобто дали в аренду.
dsnz до незнайко Показати IP 28 Травня 2015 22:35
о так! відпрацьовуйте кошти, шановні коментатри!
Леся до Лучанин Показати IP 28 Травня 2015 21:22
та ця Слюсар усіх дурить, вона приперлась сьогодні у сесійну залу, та представлялась головою профкому, хоча годину тому на судовому засіданні, де розглядалась справа за позовом діючого голови профкому, їй особисто було оголошено ухвалу суду про те, що проведена нею конференція є незаконною, а вона - не легітимний голова профкому, тобто просто - самозванка.
123 до Лучанин Показати IP 29 Травня 2015 06:35
Цей Романюк вже перейшов всі межі, і син вже замішаний в корупційних схемах, пішов по стопам батька
Котя до Лучанин Показати IP 29 Травня 2015 06:51
А чому замовчують те, що Неону Слюсар звільнили з роботи за пияцтво та систематичні прогули. Ви тільки вдивіться в її фото, в неї обличчя спухше від алкоголю.
Катя до Котя Показати IP 29 Травня 2015 09:33
ти на себе подивись у дзеркало, алкаш
Анонім Показати IP 28 Травня 2015 16:22
Що коїться, як крадуть, а чиновникам не до того, в них самих рильця в пушку. А прокуратура де?А ви ще хочете в Європу, в жопу
Хлоп Показати IP 28 Травня 2015 16:31
А де Осіпов??? Де Новий Луцьк???
Хлопу до Хлоп Показати IP 28 Травня 2015 17:04
От якраз з подачі Осіпова, Слюсар і змогла виступити перед депутатами, хоч Романюк і затикав їй рота 10 хвилин! Дивлюсь трансляцію в онлайні. Цікаво, всім рекомендую!
профспілка до Хлопу Показати IP 28 Травня 2015 21:29
З пару років очолення профспілкового комітету Слюсар вкрала 500 тисяч(!!!!) профспілкових внесків та знищила усю фінансову документацію, Осіпов обікрав вкладників Західінкомбанку на декілька мільйонів. Яке їхало - таке здибало.
Пацик до профспілка Показати IP 29 Травня 2015 09:34
500 тис. менше 37 млн. так, що чия б мичала, а твоя б мовчала.
Виборець Показати IP 28 Травня 2015 16:43
Да, вонь страшна, засмердівся комсомолець романюк разом із депутатами ВР та міської ради. красти і жити на вкрадене усім добре, а як жити пересічному виборцю?
оля до Виборець Показати IP 28 Травня 2015 22:39
як на мене, романюк це найкращий варіант для очільника міста! цікаво кого ви бачате в альтернативу романюку?
тепло Показати IP 28 Травня 2015 16:46
а де 37 000 000 гривень, ще не знайшли, куди пропали "інвестиційні" витрати...
Дмитро Показати IP 28 Травня 2015 17:00
Справа резонансна, і відчуваю що скоро підключиться важка артилерія.....
лучанка до Дмитро Показати IP 28 Травня 2015 17:25
якщо хтось викриває корупційні оборудки то наші високопосадовці стараються втоптати ту людину в бруд.При цьому йде повний саботаж в правоохоронних органах.Немає в нас держави правової.Всі чиновники вважають себе панами,а люди так холопи та раби ну і дійне стадо!!!
ви про шо? до лучанка Показати IP 28 Травня 2015 22:42
шо ви тут мелете! неоніла слюсар з кількома працівниками відпрацьовують гроші Палиці - це вам розкриття оборудок? не смішіть! видно, що її вже куплено!
Лучанка до лучанка Показати IP 29 Травня 2015 00:55
Порошенко: Жити по-новому. Неможливо. Бо брешуть і крадуть по-старому.
Дивина Показати IP 28 Травня 2015 17:21
Черговий випад Осіпова проти міського голови. Ау, скільки платите Слюсар, щоб кричала як божевільна? Тим більше, що до Луцьктепла ця пані не має жодного відношення.
нічого дивного до Дивина Показати IP 28 Травня 2015 17:51
те, що Слюсар кричить, це звичайно, дурниці. Не дурниці те, що все це є правдою, а правди наші нувориші не люблять...
Знаючий Показати IP 28 Травня 2015 19:55
Слюсар ніяк не заспокоїться, що її звільнили з високооплачуваної посади. Звичайно, отримувати з/п майе у 8 тисяч, то як заспокохїтися. Тепер продалася іншим і бігає.
Вася Показати IP 28 Травня 2015 19:57
Вся ця тяганина навколо Луцьктепла вже дістала. Як не заплатять лучани борги і підприємство не працюватиме, то більшість робітників і так скоротять.
думка Показати IP 28 Травня 2015 22:47
дістали ці проплачені статейки! ціную ВН за всеохопність всіх подій та інформаційне наповнення! але з романюком це знадто, хоч й зрозуміло - вибори почалися, треба гроші палиці відробляти!
Отаке Показати IP 29 Травня 2015 09:58
злодій як завжди голозада Нелька. А от Кирик з Козою котрі за два роки змогли наколядувати на нову хату одному у Гараджі і нову квартиру іншій (на Рівненській бо з Ровно важко дуже їздити щодня) - чисті як моча мера. Ба більше воні потерпілі, *честно* зароблене житло прийшлось в темпі вальсу продати з страху перед *сірою мишкою* - от хай вона їм тепер і компенсує збитки як моральні так і матеріальні. Слава злодіям! Еремі слава!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus