USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Проїзд маршрутом Луцьк-Ківерці подешевшає?

19 Квітня 2015 17:50
Ківерчани скаржаться, що завищена ціна на маршрутки до Луцька не виправдана економічно. Окрім того, вважають волиняни, - вартість квитка не відповідає якості перевезень та дотримання графіку руху.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання.

На проблему перевезення волинян громадським транспортом звернув увагу своїх колег депутат обласної ради Анатолій Грицюк.

«Ківерчани не задоволені – кажуть, що на маршрутки № 103 та № 107 сполученням «Луцьк-Ківерці» неправомірна ціна. Також волиняни скаржаться, що завищення ціни перевізником не відповідає обґрунтованим кошторисним витратам. Людей обурює те, що вартість проїзду з Ківерець до Луцька – аж 7 гривень і сорок копійок, а з Дачного, яке розташоване ближче до обласного центру, ціна 7.50», - повідомив Анатолій Грицюк.

Він попросив керівника департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирку досконало вивчити собівартість, дати кваліфіковану відповідь та використати заходи зі зниження ціни.

Зауважимо, що у Луцьку перевізники хочуть брати з пасажирів 4 гривні, а міськрада пропонує зменшити кількість автобусів. Зокрема, начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк висловив пропозицію зменшити кількість маршруток на 50% у вихідні дні.

Нагадаємо, зміни до режиму руху, кількості автобусів та розрахунковий інтервал руху в години «пік» внесли в одному з проектів рішень виконкому Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2015 10:56
Маршрутка 107 Луцьк-Гайове бере 12 гривень з Озера до Луцька(зуп, біля мосту) коли в них на прейскуранті пише 9,40 грн. А 12 гривень аж зупинка Промінь. Куди йдуть ще 2 гривні?
Андрій Показати IP 21 Грудня 2017 00:14
Я пропоную для наших хитрих перевізників встановити захмарні штрафи та зняття маршрутки з рейсу на все життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus