USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За яких умов на Волині використовуватимуть газ понад ліміт

27 Лютого 2015 08:31
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України не матиме претензій до Волинської області за використання газу понад встановлений ліміт лише в тому випадку, якщо за нього буде здійснена вчасна оплата.

Про це стало відомо під час засідання Антикризового енергетичного штабу при Волинській ОДА.

Як зауважив очільник облдержадміністрації Володимир Гунчик, важливим моментом, на який потрібно звернути увагу, є рівень розрахунків підприємств та населення за спожите блакитне паливо. Посадовець мав розмову з міністром енергетики та вугільної промисловості Юрієм Проданом, який зауважив, що навіть у випадку понаднормового використання газу міністерство не буде пред’являти особливих претензій до області лише за умови, якщо рівень розрахунків залишатиметься досить високим.
Саме тому, зі слів Гунчика, йдеться не про те, наскільки область буде в перевитраті. Більш важливим є показник сплати коштів за спожите блакитне паливо. Мовляв, якщо він буде низьким, то область матиме негатив з обох боків: і за перевикористання газу, і за невчасну оплату за нього.

«Моя пропозиція – звернути увагу на цей показник. Ми не особливо протягом січня місяця «сварили» за недотримання лімітів, оскільки розраховували та розраховуємо на те, що буде проведена робота з розрахунками. Але поки я можу констатувати, що їх рівень - вкрай низький», - резюмував губернатор Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Газик Показати IP 27 Лютого 2015 08:43
Продан уже не министр.
Реаліст Показати IP 27 Лютого 2015 09:10
Банада знову в темі?
Корінний лучанин до Реаліст Показати IP 27 Лютого 2015 09:35
З Банади Гунчик хотІв зробити КОЗЛА ВІДПУЩЕНЯ, але схаменувся бо зрозумів напевно, що там таких може бути багато і до нього може дійти черга.
Хлоп Показати IP 27 Лютого 2015 09:55
То що, для шановного пана губернатора вже газ - не "матеріал агресора"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus