USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Селянам Волині розповідають, де можна заробляти гроші

26 Квітня 2015 09:00
У сільських глибинках Волині проводять тренінги-навчання, аби розповісти краянам, як заробляти гроші та де знайти роботу

Про це йшлося під час прес-конференції директора Волинського обласного центру зайнятості Раїси Кучмук на тему: «Доступність соціальних послуг в обласній службі зайнятості» вчора, 24 квітня.

Цього року вже провели 45 таких тренінгів-навчань.

«Для забезпечення доступності до послуг служби зайнятості, ми запровадили проведення виїзних заходів у сільські ради та навчальні заклади. Таким чином молодь, незайняте населення у віддалених куточках області отримали повноцінну, якісну та сучасну інформацію щодо ринку праці. Також ми провели професійні консультації та діагностику професійних якостей. Цим допомагаємо молоді визначитися із майбутнім фахом», - розповідає Кучмук.

Згідно з підрахунками обласного центру зайнятості, завдяки таким виїзним зустрічам вдалося поінформувати 1,3 тисячі волинян.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що демобілізовані волиняни із сіл мають нові можливості працевлаштуватися. Йшлося про те, що люди, які мають паї, можуть ставати у центр зайнятості на облік у пошуках роботи, для перекваліфікації та за одноразової допомоги для відкриття власної справи.

Зауважимо, що за перший квартал 2015-го року безробітні Волині отримали 29 мільйонів 864 тисячі гривень з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування. Частина з них пішла на професійну підготовку, компенсацію роботодавцям та оплату громадських робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанін Показати IP 26 Квітня 2015 09:19
Панове,припиніть росказувати казочки людям,а нехай Кумчук пиде та заробить і податки заплатить.
Іра Показати IP 26 Квітня 2015 10:31
Що за дурня, що ця Кучмук городить, які тренінги,яка робота?Л юди,які мають паї ,то на них пашуть, вирощують і продають, та мають купу грошей,годують свині і т.п. і податкіфв не платять ні за що.Який центр зайнятості їм потрібен, яку справу вони будуть відкривати в селі? Ви що там блекоти наїлися.Скільки ми платники податків будемо держати на своїх плечах дармоїдів.Ото почнеться відмивання грошей, підприємця відкрили і закрили, а грошима поділилися. Доки це все буде тривати.В якій крані таке є.ЩОб людям платити просто так гроші.Роботи повно кругом, все занепадає, а вони платять,особливо сільським гроші за що? Вони не хочуть і не будуть працювати,вони що дурні працювати місяць за тисячу,якщо вони вдома працюють на своїх паях і вирощують десятки голів птиці і свиней та худоби.Держать по три корови і все мають.А на базарі деруть в три шкури.Доки ця дурня буде тривати
до Іри до Іра Показати IP 26 Квітня 2015 21:56
Перечитайте свою писанину ще раз і скажіть, чи самі зрозуміли що написали? "роботи повно кругом...працювати місяць за тисячу...держать по три корови і все мають..." Ви давно в селі були?
До Іра Показати IP 26 Квітня 2015 11:22
Селянам дали паї,а в місті квартиру. Міняю два паї на 2х кімнатну квартиру в Луцьку(тільки тим хто заздрить селянам).
правда Показати IP 26 Квітня 2015 12:54
скакати
До дармоїдки іри Показати IP 26 Квітня 2015 13:59
Давай в село і працюй. Спробуєш, то може, не будеш тут верзти дурниці про шикарне життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus