USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Обікрали волинського депутата. Поліцію закликають не шукати зловмисників?

29 Серпня 2016 18:45
Скандального депутата Володимир-Волинської міської ради Руслана Мороза днями обікрали на 60 тисяч умовних одиниць. Тим часом у мережі ФБ представник міністра в поліцейській комісії Волині Сергій Рижков, вочевидь іронізуючи, закликав поліцейських не шукати зловмисників.

На такі висловлювання зреагував голова поліцейської комісії Олександр Тиводар, назвавши їх безвідповідальними. Мовляв, у період росту злочинності у місті та області, представник комісії, який, до слова, без конкурсного відбору як представник Міністра внутрішніх справ України, пройшов до цього органу, дозволяє собі закликати правоохоронців до бездіяльності та дискредитувати таким чином оновлену поліцію.

Нагадаємо, крадіжка відбулась орієнтовно у четвер-п’ятницю, - інформував БУГ з посилання на власні джерела.

В момент крадіжки сім’я із депутатом знаходились на відпочинку за кордоном.

Як повідомляє видання, зловмисники не поспішали “обчистити” будинок депутата. Знаходились в приміщенні кілька годин. Відомо, що злодії забрали близько 60 тисяч умовних одиниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ СКАНДАЛЬНИЙ ДЕПУТАТ ОФОРМИВ НА ТЕЩУ ЩЕ ДВІ ДІЛЯНКИ

Тим часом, представник міністра в поліцейській комісії Волині Сергій Рижков прокоментував інцидент в соціальній мережі.

"Поліція не шукайте цих хороших людей, хіба Вам немає більш чим зайнятись?)))", - йдеться у коментарі Рижкова до новини.



У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини тимчасовий виконувач обов’язків начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига зауважив, що з приводу крадіжки триває розслідування, зловмисники будуть притягнуті до відповідальності, а щодо коментаря представника міністра в поліцейській комісії Рижкова зазначив, мовляв, будь-яка людина має право на такі висловлювання.

Водночас голова поліцейської комісії Олександр Тиводар вважає такі висловлювання абсолютно неприпустимими та безвідповідальними. "Дивним є те, що таке собі дозволяє член поліцейської комісії, який уповноважений на виконання функцій щодо проведення відбору та конкурсу на службу в органи поліції. Такі висловлювання несуть в собі небезпеку та можуть створити атмосферу безкарності для окремих злочинців. Тим більше, в час серйозного росту злочинності та великої кількості злочинів проти власності", - зявив голова комісії.

Правоохоронці, до слова, констатуючи ріст злочинності в обласному центрі, порівнюють нинішню криміногенну ситуацію з «лихими 90-ми».

Зі слів Тиводара, комісія отримала великий кредит довіри, а громада покладає на неї сподівання щодо якісного оновлення поліції. Однак подібні висловлювання дискредитують її роботу та сприяють негативному ставленню до комісії в суспільстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Давид Кооперфілд Показати IP 29 Серпня 2016 12:02
депутат м*дак ще той, але рижкова слід гнати. такий комент ар свідчить про його повну дебільніст як мент а.
відповідь до Давид Кооперфілд Показати IP 29 Серпня 2016 19:43
Рижков молодець! Цей нелюд заслужив на те щоб в нього забрали все що він відібрав у людей.А така сума - це йому капля в морі...
Ванга до Давид Кооперфілд Показати IP 29 Серпня 2016 22:46
ЛЮДСЬКІ ПРОКЛЬОНИ НЕ ПРОХОДЯТЬ ДАРЕМНО.СКІЛЬКИ ЦЕЙ ВИЛУПОК ПРИКОРМЛЕНИЙ САГАНЮКОМ ЛЮДЕЙ ОБМАНУВ І ПРИНИЗИВ. ДАЙ БОЖЕ ЩОБИ ТО БУВ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК.ПРОСТО ЛЮДИ КОНФІСКУВАЛИ ТЕ, ЩО МАЛИ Б ПРАВООХОРОНЦІ ДАВНО ЗАБРАТИ.
123 Показати IP 29 Серпня 2016 12:04
Ідіот!
лучанка Показати IP 29 Серпня 2016 12:07
Правильно зробили,накрав хай ділиться.Скільки вже будуть красти,коли,нарешті,будуть цим злодіям руки обрубувати.Можливо тоді перестануть красти, а так їх ніщо не зупиниться.А їх і ніхто не зупиняє,бо всі ворюги
555 Показати IP 29 Серпня 2016 12:08
"Бідний" депутат, видно, що недоїдав - копив гроші. Якою "працею" зароблені? Цікаво буде почути від нього коментар стосовно крадіжки і стосовно висловлювань про активістів, яким він радив застрелитись...
Поліцейський Показати IP 29 Серпня 2016 18:58
Скажіть будь ласка, що Ви хочете від поліції якій платять двічі менше ніж " парковщикам" з патрульної поліції і представником міністра який дає їм оцінку є Рижков ,який визначає , що кому розкривати а боягуз Шпига каже, що кожен має свою думку ????Це не кожен а представник міністра. Ганьба такій поліції . Злочинність зростає, що далі???
Робітник заводу до Поліцейський Показати IP 29 Серпня 2016 19:13
Середня платня робітників близько 3.5 - 4 тис. і що ... Мало платять нехай звільняється і в робочий клас , буде заробляти більше ...
Aero Показати IP 29 Серпня 2016 19:00
В депутата вдома на 60k$ цінностей і будинок не на сигналізації? Жадібність - це погано.
Степан Т. Показати IP 29 Серпня 2016 19:14
Жаль , все забрали нажите непосильною працею ...
Сергій до Степан Т. Показати IP 29 Серпня 2016 20:41
Стьопа а ти каторжно працюєш? Чи ти цей бізнесмен Володимирський (димок возиш полякам). Люди відповідайте за себе. Не бажайте зла ближньому бо все вернеться Вам.
Петро Показати IP 29 Серпня 2016 19:40
Як прийшло так і пішло. Бандюган скільки тисяч насильницьким шляхом віджав у обманутих людей? Тепоер нехай їде на полігон і застрелиться, як він того бажав Майданівцям!
Сергій до Петро Показати IP 29 Серпня 2016 20:36
Петя а ти чесний? Що будеш робити як тебе така халепи торкнеться? До кого побіжиш? В кого захисту будеш шукати .Подумай. Не наговорюй на людей. Побійся Бога.
олег до Сергій Показати IP 30 Серпня 2016 11:42
краще допомогу просити у "бандитів" ті хоч вислухаютьі допоможуть, а мусора ні!
Волинянька Показати IP 29 Серпня 2016 20:03
Хай би поліція провірила того депутата декларацію про доходи, там такі суми точно не зазначені.
Сергій до Волинянька Показати IP 29 Серпня 2016 20:52
В тобі яка справа до його доходів? Він бізнесмен. Рахуй свої і переживай щоб їх не вкрали . Вониж в тебе останні я думаю.
Волинянька до Сергій Показати IP 29 Серпня 2016 21:27
По закону депутат не має права займатися підприємницької діяльністю. А чому ви його так захищаєте, він жеж ті хроші не своєю тяжкою працею заробив, накрав то це ще депутата потрібно провірити за наявність тих грошей.
Волинянька до Сергій Показати IP 29 Серпня 2016 21:31
Сергій не будьте хамом і чого Ви мені тикаєте я Вам не колега.
Сергій до Волинянька Показати IP 29 Серпня 2016 22:03
Я написав хто Ти. Звісно що ми не колеги . Ми повині згуртуватись і думати як разом зупинити злочинність яка за останні пів року захлиснула Україну. Поліції чхати на наші проблеми.А те що пограбували депутата чи простого робітника різниці немає. А ти злорадствуєш . Ти знаєш Мороза? В нього не тільки негативні вчинки. Він людина Українець офіцер і дуже багато людей йомо вдячні за допомогу.А ти що зробила для України? Сидиш і строчиш галіматню.До речі не плутай народного депутата з міським депутатом. Міські депутати навіть заробітної платні не отримують. А ти про декларацію. В нього знею все нормально і Мороз податки на відміну від нардепів платить.
Волинянька до Сергій Показати IP 29 Серпня 2016 23:46
З чого ви взяли що я злорадствую? Це ви строчите галіматню. Бо такі люди як він вони думають що їх це ніколи не зацепить і ідельних людей не має, може він і робив щось хороше но не для простого народу, а скоріше всього для кума, брата чи свата. А звідки ти знаєш що я зробила? ти дивись за собою а не за кимось. @
олег до Волинянька Показати IP 30 Серпня 2016 11:44
а він в нього жо.олиз!
Волинянин Показати IP 29 Серпня 2016 20:03
Все дуже просто, якщо депутат злочинець Рижков представник Авакова, але не шукати злочинців не можна. Шпига ти знову всіх боїшся. Розкрийте краще злочини реформатори......
Сергій Показати IP 29 Серпня 2016 20:25
Лучанка ти к*рка т*па. Справа не в тім хто скільки накрав. Справа в некомпетентності та бездіяльності новоспеченої поліції. Набрали дітей та дибілів які взагалі не орієнтуються у оперативно розшуковій справі. Зауважте що на місці Мороза може опинитися будь хто і його ніхто не захистить.
угу до Сергій Показати IP 29 Серпня 2016 21:41
Набрали тільки в ПАТРУЛЬНУ ПОЛІЦІЮ. Не плутайте педалі. Так само можна обурюватись тим, чому медсестра не робить операцій по трансплантації. Ніхто не каже про успіх реформи і якісну роботу нових патрулів, але народ теж не треба баламутити і накручувати лишній раз. Пан Рижков меле відверту дурню, з такими закликами і розумінням нам ше не бути в тій Європі 1000 років, бо вона не за Устилугом, а в голові має бути. Не важно хто там Мороз ( правоохоронці хай розбираються), ми ж здається всі за демократію і закон боремось, інакше чим наша вата в голові краща за донецьку
Сергій до угу Показати IP 29 Серпня 2016 22:09
Набрали патрульну поліцію а решту спеціалістів звільнили або вони самі позвільнялись.Я ще раз кажу у поліції діти некомпететні посадаві особи або пєтляльщики яким все одно який рівень злочинності в Україні.
Просто до Сергій Показати IP 31 Серпня 2016 17:50
А ти на роботу в 50 влаштувався, зрілий ти наш? Досвід роботи наберати в коментах на ВН?
SET Показати IP 29 Серпня 2016 20:36
Було б цікаво якби місцеві журналісти знайшли і виклали в мережу декларацію про доходи цього "потерпілого" і його сім"ї ...
Сергій до SET Показати IP 29 Серпня 2016 20:50
А в тебе все чисто? Чогош у Вас люди стільки жовчі. Ви краще думайте як від бандюганів які крадуть граблять вбивають спасатись. Я вже писав сьогодні Мороз а завтра ти твої родичі або знайомі.....
життя до Сергій Показати IP 29 Серпня 2016 22:51
Не випадково той костолом постраждав!
свідомий Показати IP 29 Серпня 2016 21:07
Цікаво коли днів десять тому обікрали дачу Шпиги на дачному масиві Маяк які тоді давав вказвіки Рижков
до свідомого до свідомий Показати IP 29 Серпня 2016 21:56
Та ні в самого рижкова-бариги якби почистили тоді мовчало б. І взагалі, якщо пройшов в комісію без конкурсу та дескредетує комісю то ставити питання про його перебування в даній комісії, побачимо чи є справедливість?
Анонім Показати IP 29 Серпня 2016 23:15
коментар було видалено
луцький Показати IP 30 Серпня 2016 11:40
Ну якщо такі як Рижков у таких комісіях - нічого доброго в цій країні, нажаль, не буде!!! :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus