USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Скільки Луцьк заробить на стоянках для таксі

23 Вересня 2016 22:12
Від 30 до 35 тисяч гривень доходу до місцевого бюджету надходитиме від діяльності спеціально облаштованих стоянок для таксі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 23 вересня.

Для кращого обслуговування населення таксі розміщають у містах на спеціально виділених стоянках. Стоянки таксі організуються в місцях скупчення жителів міста – там, де є стабільний і значний попит на таксомоторні перевезення. Мережа стоянок й їхнє територіальне розміщення повинні відповідати вимогам якісного обслуговування пасажирів й ефективності використання таксі.

З метою легалізації всіх перевізників, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі, забезпечення умов безпечного, якісного й ефективного перевезення пасажирів між КП «АвтоПаркСервіс», первізниками та службами таксі, впродовж лютого-червня тривали робочі зустрічі, консультації, круглі столи, результатом яких став проект Положення про організацію мережі стоянок таксі та порядок користування стоянками таксі у місті Луцьку.

6 липня 2016 року виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв рішення «Про організацію мережі стоянок таксі на території міста Луцька». Пунктом 7 цього рішення доручили департаменту житлово-комунального господарства в місячний термін замовити проекти облаштування стоянок, обладнати їх дорожніми знаками та дорожньою розміткою, здійснити благоустрій стоянок для таксі.

У зв’язку з невиконанням департаментом ЖКГ рішення, КП «АвтоПаркСервіс» нині не може запустити у роботу мережу стоянок таксі міста, що призводить до невдоволення з боку перевізників та суб’єктів господарювання, що надають інформаційно-диспетчерські послуги. Крім того, підприємство недоотримує дохід в розміри 30-35 тисяч гривень в місяць.

Директор КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк зазначив, що в жовтні відомство отримає гроші на виготовлення проектно-технічної документації для стоянок, після чого з перевізниками будуть заключати договори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Andrew Показати IP 23 Вересня 2016 22:39
Якщо вже будуть таке робити, то хай вже будуть ті стоянки, спільні для всіх служб. Так буде вибір за бажанням, а не ті кого "пропонує" стоянка.
Мартинюк Показати IP 26 Вересня 2016 02:04
Стоянки Будуть тільки Максім таксі!
124 Показати IP 27 Вересня 2016 16:02
за парковку на тротуарах будуть штрафувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus