USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки мільйонів відклали цього року на дороги області

20 Серпня 2014 12:30
Незважаючи на складну ситуацію в країні, на Волинь приходять транші на ремонт доріг.

Про це стало відомо під час зустрічі голови ОДА Володимира Гунчика з представниками дорожньої галузі Волині.

Так, зі слів керівника департаменту інфраструктури та туризму ОДА Івана Мирки, цьогоріч на ремонти доріг передбачено 112 мільйонів гривень. Загалом, із цієї суми профінансовано 27%, а це - 29,9 мільйонів. Як пояснив посадовець, простежується дуже чітка динаміка: в перші місяці цього року на дорожнє полотно була проплата у 1,6 мільйона гривень, у червні – 3, 5 мільйона, а у серпні – це 4,4 мільйона «живих» проплат.

Крім того, він наголосив, що департамент інфраструктури заключив додаткові договори, завдяки яким стабілізують фінансування дорожньої галузі за кошти з обласного бюджету та за рахунок субвенцій з державного бюджету в обласний.

«Ми будемо робити усе, аби ви отримали «живі» гроші. Зокрема, спробуємо провести закриття взаємних розрахунків шляхом проведення заліків. Існує схема, згідно із якою можливо проводити такі заліки, тому департамент фінансів отримає доручення досконало вивчити це питання. Ці схеми законні, я хочу унеможливити ці санкції і зняти з вас певні виплати. Ми повинні знайти схему співпраці, коли ви задоволені зняттям навантажень, і ми не дамо вам втрапити в фінансову халепу», - сказав обласний очільник дорожникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 20 Серпня 2014 12:43
краще б ти Іванку за якість тих доріг щось би сказав ато у вас в очах одні гроші ...
Kexfyrf Показати IP 20 Серпня 2014 14:51
А де ті мільйони! Де ж конкретно дороги , в які вложені ці мільйони ? Хіба що в кишенях можновладців!!!
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2014 15:58
Чому біля ЗАКСу в Луцьку дорожні машини стоять в робочий час без діла, замість того щоб робити Соборності ?????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus