USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки усе-таки коштуватиме проїзд у Володимирі-Волинському

3 Березня 2015 22:22
Самовільно підняті тарифи на проїзд у Володимирі скасували.

До двох гривень змусила перевізників повернути вартість проїзду у громадському транспорті міська влада Володимира-Волинського. Такими є результати оперативної наради міського голови Петра Саганюка з приватними перевізниками про що повідомляє сайт міської ради.

нагадаємо, сьогодні, 3 березня приватні перевізники міста самовільно підвищили вартість перевезення пасажирів в автобусах, що працюють на міських маршрутах у режимі маршрутного таксі, до 3 гривень. Основною причиною такого різкого підвищення є збільшення з 1 березня 2015 року вартості стисненого газу (метан) до 15,60 гривні за метр кубічний, коли у діючому тарифі 2 гривні закладена вартість стисненого газу в розмірі 6,60 грн. за метр кубічний. Щодо вартості дизельного пального, то в діючому тарифі в розмірі 2 гривні вона становить 9,95 гривні, а за станом на 03.03.2015 року зросло до 27,70 гривні.

Однак, підставою для прийняття рішення виконавчого комітету міської ради про встановлення тарифу в розмірі 3,00 грн. є розрахунки цих тарифів, які станом на 03.03.2015 року перевізниками до виконавчого комітету міської ради не подавались.

Загалом, процедура підвищення тарифів проводиться відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», а саме: публікується повідомлення про оприлюднення, в наступному номері газети - проект рішення та проходить громадське обговорення, яке триває не менше місяця від дня опублікування проекту рішення та не більше 3-х місяців, і погоджується Волинським відділенням Антимонопольного комітету України.

Наразі завершується процедура встановлення тарифів на перевезення пасажирів в розмірі 2,50 гривні. (по місту). Ці розрахунки були погоджені Волинським відділенням Антимонопольного комітету України. Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 10 березня заплановано проведення громадського слухання, після якого буде прийняте відповідне рішення виконавчого комітету міської ради.

За результатами наради було досягнуто спільного рішення: повернення до діючого тарифу в розмірі 2 гривні, проведення 10 березня громадських слухань по встановленню тарифу в розмірі 2,50 грн. та, з метою недопущення припинення перевезень, зменшення кількості рейсів на маршрутах (не в години «пік» ) з обов’язковим попередженням пасажирів заздалегідь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ПАСАЖИР Показати IP 4 Березня 2015 09:17
Саганюку тричі "слава!","слава!".,"слава!" Вдалося старому дешево пропіаритись.Напевне пенсіонери знову в мери висунуть ?
Валерій Показати IP 4 Березня 2015 09:58
Кобосвобода знову обісралась, гггг))) Галімий піар невдався.
Коба сра нь Показати IP 4 Березня 2015 11:08
Свобода не пройде свободі пиз *ець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus