USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки волинських роботодавців занижують зарплату працівникам

2 Червня 2015 12:23
В області лишається понад тисяча підприємств, які виплачують найманим працівникам заробітну плату на рівні, нижчому за мінімальний.

Про це стало відомо під час засідання колегії облдержадміністрації 2 червня.

За результатами першого кварталу цього року 19% роботодавців (1171) сплачували працівникам заробітну плату на рівні, меншому за мінімальний (у четвертому кварталі минулого року таких підприємств було 1600).

Про це повідомив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Найбільша кількість таких роботодавців – у Любешівському, Ковельському, Турійському районах та у Луцьку.

Також досі не втрачає актуальності завдання оформлення трудових відносин між роботодавцем та найманим працівником. Так, водночас існують значні штрафи за порушення трудового законодавства та обмеження щодо перевірок контролюючими органами суб’єктів господарювання без дозволу Кабміну. Завдяки перевіркам у першому кварталі цього року вдалося легалізувати 280 працівників, з них 66 – в закладах громадського харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus