USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сьогодні ввечері у Луцьку – благодійне вогняне шоу

4 Серпня 2015 16:42
Під час вогняного шоу волонтери збиратимуть кошти для бійців АТО. Про це повідомляє Андрій Мошковський у мережі Фейсбук.

«Друзі, анонсуємо наш сьогоднішній виступ на театральному майдані у Луцьк, виступ - благодійний. Під час вогняного шоу волонтери збиратимуть кошти для роти нашого друга та колеги Сергія Коробчука», - пише активіст.

Лучан запрошують подивитися на вражаюче, найгарячіше та найефектніше шоу, яке відбудеться на Театральному майдані міста о 21:30 годині. Виступ організували в рамках акції «Запали вогонь надії».

«Давайте запалимо вогні наших сердець разом! Скажу словами одного відомого чоловіка: «Навіть одна гривня у скриньку волонтерам - набагато патріотичніше ніж співанки «Ла-ла-ла" у подвір'ї», - звертаються до лучан організатори заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
заскакались на Украї Показати IP 5 Серпня 2015 06:25
Зима на носі...Ціни на товари і тарифи на комуналку зашкалюють.... Що це таке ?! Патріотизм зашкалює і бардак зашкалює, свавілля і беззаконня... Всі хочуть правди, але ніхто її не любить !!! Одне говоримо, друге робимо, третє думаємо ( не пани ми свого слова) !!! Бути нормальною людиною нелегко !!! Забули про порядність, совість і культуру як у владі , так і в кожній хаті , в квартирі, на роботі ... Працювати не хочемо, а тільки відпочивати цілодобово без вихідних - щоу різні, танці, бари і турне ! Всі хочуть бути депутатами різних рівнів,Президентами , начальниками, директорами і прорабами ! І робити фізично не вміємо і керувати, як державою, так і в сім'ї.
саша до заскакались на Украї Показати IP 5 Серпня 2015 10:07
шоу відбувалося саме на потреби армії, потреби бійців ато.зокрема учасника цього колективу,який зараз мобілозований.тому якраз таки про це ніхто не забуває.читайте уважно ананс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus