USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому ДНЗ - аварійні ліжечка

29 Липня 2015 16:16
У луцькому ДНЗ №9 двоярусні ліжечка для маленьких вихованців – у аварійному стані.

Про це під час засідання 76-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат Аскольд Пекарський.

Він звернувся до Луцького міського голови і своїх колег із пропозицією перекроїти бюджет міста на друге півріччя 2015 року таким чином, аби уже цьогоріч знайти гроші на заміну аварійних ліжечок, а також змінити паркет у вітальній кімнаті.

«До 2016 року багато дітей уже випустять з цього садочка. Замініть хоча б двоярусні ліжечка, з яких малята падають», - звернувся до присутніх у сесійній залі обранець громади.

Таким чином, за відповідні зміни до бюджету «за» проголосувало 33 депутати. Тож, рішення прийняли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 29 Липня 2015 18:06
В одному ДНЗ батькі і ремонт, і мебель і сазоби гігієни за свої коши куплять та роблять, а в інших все за бюджет.... І де справедливість? Чи дитсадок для дітей високопосадовців?
1 до Анонім Показати IP 29 Липня 2015 18:32
це в кожному садку так. Не знаю де за бюджет....хіба найкритичніші ситуації. читала осінню були виділені кошти для якогось садка на ГПЗ, якщо не помиляюся. думаю, що батьки цього садкатеж багато вкладають коштів. Але ліжка міняти -це величезні кошти. то нехай держава з наших податків хоч щось зробить
Волинь Показати IP 29 Липня 2015 19:47
Розкрадати десятки мільйонів гривень з бюджету освіти можуть, а ліжечка купити у садочок розуму не хватає. Коли вони вже подавляться ?
Свєта Показати IP 29 Липня 2015 22:35
Не розумію, як таке можна пропонувати в зміни до бюджету.... В деяких садочках дах тече, стіни грибок їсть, а тут про якісь ліжка говорять....Шановні мали б совість, може б деякі з вельмишановних депутатів кинули б якусь невеличку спонсорську допомогу, а не показували б які вони скупі батьки!!!! Скидайтесь на ліжечка соїм дітям самі!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus