USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому зоопарку чекають коштів ЄС

21 Липня 2014 13:48
Підприємство працює без водопроводу та каналізації, тому директор просить виділити дотацію.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 21 липня.

Як розповіла директор комунального підприємства Людмила Денисенко, презентуючи програму оновлення та розвитку підприємства, зоопарк заробляти кошти для себе може лише протягом 7-8 місяців, залежно від сезону та дуже залежить від природних умов. Коли тварини перебувають зачиненими у вольєрах, відвідувачів – основного джерела надходження коштів, немає. Наразі підприємство потребує дотації із бюджету міста на господарську діяльність, зокрема у період, коли він не може заробляти.

Я повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, кількість охочих прийти подивитися на тварин Луцького зоопарку зросла вп’ятеро. Луцький зоопарк має цільову програму розвитку, аби зробити його привабливим для відвідувачів та комфортним для тварин.

Зі слів Людмили Денисенко, 928 тисяч гривень планували виділити із міського бюджету підприємству цьогоріч, але, внаслідок внесених у проект бюджету змін, надали 772 тисячі.

Вона звернула увагу депутатів на те, що у зоопарку відсутнє водопостачання та каналізація, так, воду у центрі міста у XXI столітті доводиться носити діжками, що займає тривалий час та вимагає значних фізичних зусиль. Раніше проведення водопостачання не було заплановане.

Член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук поцікавився, наскільки реальною є можливість отримання коштів у рамках гранту Європейського союзу.

Заступник міського голови Тарас Яковлев запевнив, що кошти передбачені бюджетом та проектом реконструкції зоопарку, вони надійдуть цьогоріч та будуть освоєні у повному обсязі.

Своєю чергою, члени комісії підтримали проект рішення про цільову Програму оновлення та розвитку комунального підприємства «Луцький зоопарк» на 2014-2015 роки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
звір'ята Показати IP 21 Липня 2014 14:41
як бачити самі крім пелікана в зоопарпку і фотографувати нікого буратіно чекає грошей єс хоче поживитись за наш рахунок а нам не хочуть створити нормальні життєві умови а продовжують оутримувати як бранців сумління голод спека спрага тіснява таке наше сьогодення а наші керівники зводять нові в'язниці слава україні смерть ворогам
до звір"ят до звір'ята Показати IP 21 Липня 2014 17:38
Журналіст, який готує статтю - на свій розсуд вибирає, що і кого йому фотографувати у зоопарку. І якщо ви , "звір"ята", просто заздрите пелікану - то запишіться на фотосесію;)
Левиця Показати IP 21 Липня 2014 16:36
нешановні звір"ята!Наполегливо прошу не ганьбити наші умови проживання-бо об....ти -мастаки,дивіться краще за своіми умовами життя,а не плюйте своєю отрутою на представників фауни.Відстаньте від зоо!!!
звір'ята Показати IP 21 Липня 2014 17:09
поцілуй нас під хвостики
до звір"ят до звір'ята Показати IP 21 Липня 2014 17:41
у вас такі дивні еротичні фантазії стосовно Левиці...;) А не страшно, що вона вас просто З"ЇСТЬ НА СНІДАНОК, а?;)))
Левиця Показати IP 21 Липня 2014 17:30
так ви видно багато ТАКИХ місць під хвостиками ПЕРЕЦІЛУВАЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus