USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку хочуть облаштувати культурно-мистецький центр за 9 мільйонів

10 Січня 2017 12:18
На базі музичної школи №3 міста Луцька хочуть організувати культурно-мистецький центр для жителів мікрорайону ЛПЗ, Вересневого та вулиці Гнідавської.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів розповіла, що в музичній школі немає навіть повноцінного актового залу, де міг би займатись хор та оркестр. Відтак, тут планують розширитись та організувати приміщення під культурно-мистецький центр з окремим входом.

Зі слів Тетяни Гнатів, такі центри користуються популярністю в Європі, там можна організовувати культурні, мистецькі та освітні заходи. Адже інших закладів культури в цьому районі просто немає.

Вартість усіх робіт становить 9 мільйонів гривень, проте в управлінні просять хоча б 150 тисяч для того, аби розробити проектну документацію.

Питання щодо виділення коштів на документацію члени профільної комісії обіцяли розглянути разом з іншими депутатами під час наступної сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанка Показати IP 10 Січня 2017 12:35
Це що сільський клуб буде?
---- Показати IP 10 Січня 2017 13:46
Краще за ці гроші зробили би ремонт у Будинку Офіцерів !!! Стоїть призрак в центрі міста!!!
оксана Показати IP 11 Січня 2017 15:51
Гарна ініціатива! Краще наші діти відвідують культурно-мистецькі центри ніж вештаються вулицями,або НЕТОМ.Чи хтось сумнівається,що наші діти на ЛПЗ талановиті? Освіта,культура та знання національних традицій ось куди треба вкладати кошти-це фундамент дя росту.
Григорій Показати IP 12 Січня 2017 13:56
Я згідний з Оксаною. що музична школа і центр відпочинку для дітей і молоді, в такому районі міста корисниіший ніж будинок офіцерів у центрі міста.
Настя Показати IP 12 Січня 2017 14:39
Музична школа + !!! Всі чомусь не зацікавлені в розвитку освіти та культури! Думаю, варто створити в першу чергу комфорт дітям!
Лучанка Показати IP 12 Січня 2017 18:19
канєшно музична школа в нас тільки в центрі звикли все покращувати, а шо в інших куточках міста робиться нікого не парить хай буде дітям творчість, замість вуличних тусовок
Альона Показати IP 12 Січня 2017 19:11
Звичайно, підтримувати культурно-мистецькі заклади міста обов"язково потрібно!!! Адже саме в них зростає наше талановите, виховане на власних традиціях нове покоління. А це і є наше щасливе майбутнє.
Анонім Показати IP 12 Січня 2017 19:34
В .3-ій школі вчаться дуже талановиті діти,їх варто підтримати,там роблять такі концерти- не соромно всьому місту показати...Аби влада підтримала!!!
світлана до Анонім Показати IP 13 Січня 2017 21:32
Згідна! Діти талановиті не тільки в місті, а й в Украііні та за кордоном! Краіна буде мати майбутнє тільки тоді, коли почне вкладати кошти у молодь- за ними наше мійбутнє!
Наталія Показати IP 12 Січня 2017 21:04
Підтримую попередніх дописувачів! Якщо не знайдемо коштів на розвиток культурно-мистецького вектору сьогодні, то де ж ми завтра візьмемо той новий, мислячий, позитивно налаштований кістях суспільста, який зможе змінювати своє місто, країну?! Створення закладів такого типу спиятиме формуванню діток, що не будуть заангажовані цілим рядом соціальних коплексів.
ігор Показати IP 12 Січня 2017 22:58
давно пора а то депутати тільки обіцяють перед виборами а до діла то усі відхрещуються
Інна Показати IP 14 Січня 2017 19:27
таке приміщення необхідне і для дітей які навчаються в музичній школі і для мешканців цього району, які могли б відвідувати концерти де діти відточують свою майстерність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus