USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку триває конкурс на стипендію від Фонду Ігоря Палиці. ОНОВЛЕНО

16 Березня 2015 14:00
Студенти в Луцьку мають можливість отримувати додаткові стипендії. Так, Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» надає можливість студентам 2-5 курсів отримати стипендію на 5 місяців у розмірі 2500 гривень щомісяця - для тих, хто навчається у СНУ імені Лесі Українки й ЛНТУ; та 1500 - для студентів коледжів, технікумів і училищ.

УВАГА! Реєстрація учасників та подання документів продовжено до 1 квітня. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

«Стипендія Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» призначається обдарованим студентам денної форми навчання, які найбільше відзначилися в науковій, навчальній, мистецькій, спортивній та громадській діяльності, навчальних закладів державної форми власності I-IV рівнів акредитації Луцька», - йдеться у положенні про порядок призначення стипендії.

Основними вимогами до претендентів є відмінне навчання, наукові публікації та участь у конференціях протягом попередніх двох семестрів навчання та написання есе.

Відбір учасників здійснюватиметься у 2 етапи:
1 етап - розгляд поданих заявниками документів;
2 етап - публічний конкурс представлення есе.

Перелік документів, які необхідно подати претендентам на стипендію «Новий Луцьк»:

1) аплікаційна форма (завантажити можна на сайті Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»);
2) есе «Моя інвестиція в новий Луцьк» (3-4 сторінки друкованого тексту 14 шрифтом);
3) рекомендація наукового керівника, тренера, куратора;
4) копії залікової книги;
5) копії наукових публікацій;
6) копії грамот, нагород, відзнак.

Заповнені аплікаційні форми та сканкопії підтверджуючих документів потрібно надсилати на електронну пошту [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
СВ Показати IP 27 Лютого 2015 15:28
хай би краще стипендію звичайним студентвам вчасно виплатили
Анонім до СВ Показати IP 27 Лютого 2015 16:06
звичайним платить держава.
Надія Показати IP 27 Лютого 2015 16:23
Молодці! Стимулювати кращих студентів сьогодні потрібно.
Andrij Показати IP 27 Лютого 2015 16:23
a doktoram nayk mozna trishku tez pozebrakyvatu...???? Igore dajte pojistu....)))))
До аноніма Показати IP 27 Лютого 2015 16:46
А ті, кому Ви зібралися платити, що не звичайні??? А кількість потенційних стипендиаітів яка? А як оцінити спортивні досягнення, розумові, організаторські тощо? Яким боком тут науковий керівник (корупційний рєшала?)? З огляду на викладене - питань більше ніж відповідей. І головне - пацани вмирають від ран і травм, покалічені вертаються з війни, кінця якій не видно. "Новий Луцьк" це не розуміє??? По інформації "Волинської газети" - 8,4 млн.грн. на АТО (з її початку). Не позорилися б з цією цифрою. Прості волиняни, селяни, підприємці та мілкі бізнесмени витратили десятки мільйонів. Не будучи олігархами, депутатами та губернаторами на півдні. А історія з Віталіком Хомутинником... Там - мільйони доларів (тема переговорів та ціна питань). На цю тему книгу можна написати - премії обдарованим (яких вибере Іра + Ігор), круто...
До аноніма до До аноніма Показати IP 27 Лютого 2015 17:28
Є звичайні, а є розумні. І певно дають розумним, з огляду на те, що у них мають бути наукові досягнення та роботи. А науковий керівник, є у всіх хто пише наукові роботи, і саме керівники знають точно, як працює студент. Тому, як на мене, все нормально. Хай платить:)
хм.. до До аноніма Показати IP 27 Лютого 2015 17:33
8,4 млн...ого нормальна така цифра. Тре почитати, якщо на АТО, то молодці.
Друг депутата Показати IP 27 Лютого 2015 16:54
"Новий Луцьк" навіть вибори програв у Луцьку. І кому - Лапіну, ціну якому знає вся Волинь. Не смішіть людей Іра і К. Лекторат на чергових виборах (студентство), давно не Ваш. Лапін - їх герой, людина-форма. Куди Вам з ним тягатися. Пару студентів, що отримають Вашу премію (самих талановитих і розумних, креативних і патріотичних), далі по умовах конкурсу, погоду Вам восени не зроблять.
Луцьк до Друг депутата Показати IP 27 Лютого 2015 18:15
І дуже добре, що програв, щоб не сидіти разом з ідіотами у ВР! "Пишайтеся" своїм Лапіним. За такий бюджет і такі закони, які вони приймають, треба вішати!
благодійник Показати IP 27 Лютого 2015 17:34
коментар було видалено
!!! до благодійник Показати IP 27 Лютого 2015 18:06
"..ніде це не афішуючи"??? Перед виборами аж захлиналися від крику, які вони патріоти! Подивися на якість бензину на WOG і потім кажи який Єремєєв чесний!
Ех Показати IP 27 Лютого 2015 17:34
Блін, пишіть пишіть, а я поки документи підготую. А може вийде побути незвичайним :)
дiдо Показати IP 27 Лютого 2015 18:11
А менi старому хто дасть стипедiю ?
СНУ Показати IP 27 Лютого 2015 21:45
Стипендія надзвичайно потрібна студентам. Шановні студенти! Готуйте документи призначення завжди було чесним і прозорим. Ігор Петрович завжди підтримував студентів: стипендії, талони на харчування, поїздки в Буковель, ремонти в гуртожитках і корпусах, фінансування проектів, купівля обладнання та ін. Те що пишуть в коментарах, люди різні є. Ірина Мирославівна Костанкевич немала приклала зусиль для того щоб організувати діяльність фонду, зокрема стипендіальну. Вона дійсно успішна жінка, яка зуміла зробити те, що багатьом не вдалося, зокрема і мені. Висококультурна і команда в неї така. Завжди захоплююся Орестом. Це класний керівник і організатор . Тактовний, вихований. І хоча він мій колишній студент, мені завжди було приємно працювати під його керівництвом.
гість № 8 Показати IP 27 Лютого 2015 22:52
"...призначення завжди було чесним і прозорим" - дякую, посміявся :D
Викладач Показати IP 1 Березня 2015 13:14
А студентам 5 курсу ксерокопію всієї заліковки, чи тільки 1 семестру 5 курсу? Виходить, вони ж заново поступили.
Masha Показати IP 5 Березня 2015 15:40
А просто студентам, що вчаться на відмінно, але не пишуть наукових робіт, не беруть участь у концертах, я так розумію, зась... Правда ж?
Маші Показати IP 7 Березня 2015 13:28
Я думаю, так. Підлим язикам: стипендія платиться не тільки за відмінне навчання, а й за громадську активність. І доволі все чесно тут і прозоро. Скажу як та, яка отримувала дану стипендію. Хто нічого не робить, той не має. А ви спробуйте і роботки писати, і вчитись адекватно, і встигати брати участь у якихось конкурсах, заходах, концертах та просто допомагати іншим людям у певних питаннях. (наприклад долучатись до акцій, які проводяться в університеті, а не відмазуватись своєю зайнятістю) Це лиш базікати і нарікати є час, а справами займатись нема коли. Стипендія немаленька. За просто так ніхто платити не буде.
Таня Показати IP 11 Березня 2015 13:11
Краще б соціальні виплатили, ті що обіцяли
Анонім до Таня Показати IP 16 Березня 2015 16:18
Які соціальні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus