USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку мобілізованих звільнили від обов’язкового платежу. ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ

1 Жовтня 2014 10:20
Усіх призваних військовослужбовців звільнили від сплати за утримання будинків та прибудинкових територій.

Порядок звільнення від цієї сплати затвердили під час засідання міськвиконкому сьогодні, 1 жовтня.

Нагадаємо, під час минулої сесії міськради, депутати внесли зміни до Програми комплексної підтримки учасників АТО та членів їх сімей. Відтак, на виконання цього рішення, розробили порядок надання цієї пільги та перелік необхідних документів.

Від сплати за утримання будинків та прибудинкових територій звільнені всі призвані на військову службу по мобілізації та члени їх сімей на підставі указу Президента України «Про часткову мобілізацію» та учасники антитерористичної операції і члени їх сімей. Також від цієї сплати звільнені члени сімей, рідні яких загинули (померли) під час проведення АТО.

Право на звільнення від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій надається в межах соціальної норми житла, незалежно від форми власності.

Якщо військові та члени їх сімей зареєстровані за різними адресами у Луцьку, то право на звільнення від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій надається лише на одне житлове приміщення за вибором військовослужбовця.

До заяви додаються такі документи:

1. Копія паспорта військовослужбовця, призваного на військову службу по мобілізації на підставі Указів Президента України «Про часткову мобілізацію», учасника антитерористичної операції та члена сім'ї, якщо заява подається останнім (1, 2, 11, 12 сторінки).

2. Копія ідентифікаційного номера (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті) військовослужбовця, призваного на військову службу по мобілізації на підставі Указів Президента України «Про часткову мобілізацію», учасника антитерористичної операції та члена сім'ї, якщо заява подається останнім.

3. Довідка, видана та скріплена печаткою уповноважених органів (зокрема Міністерства оборони України (військовими комісаріатами, військовими частинами тощо), Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій тощо або їх територіальними органами (надалі – уповноважені органи), про призов учасника антитерористичної операції на військову службу на виконання Указів Президента України від 17.03.2014 № 303/2014 «Про часткову мобілізацію», від 06.05.2014 № 454/2014 «Про часткову мобілізацію» та від 22.07.2014 № 607/2014 «Про часткову мобілізацію».

4. Копія свідоцтва про шлюб, копія свідоцтва про народження дітей (для осіб, зазначених у пункті 5 цього Порядку).

5. Копія свідоцтва про народження військовослужбовця призваного на військову службу по мобілізації на підставі указів Президента України «Про часткову мобілізацію», учасника антитерористичної операції (для осіб, зазначених у пунктах 6 ,7 цього Порядку).

6. Копія свідоцтва про смерть військовослужбовця, призваного на військову службу по мобілізації на підставі Указів Президента України «Про часткову мобілізацію», учасника антитерористичної операції (для членів сім’ї загиблих (померлих) під час участі в антитерористичній операції).

7. Будинкова книга (для приватного житлового фонду), довідка про склад сім'ї (для державного житлового фонду).

Документи необхідно подавати до департаменту соціальної політики.

На забезпечення цих пільг до кінця року з бюджету потрібно близько 400 тисяч гривень, які виділили депутати під час останньої сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus