USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У «Нафтогазі» вперше розкрили інформацію про фактичні ціни імпортованого газу

26 Травня 2015 17:46
Представники компанії НАК «Нафтогаз України» вперше розкрили інформацію щодо фактичних цін та обсягів імпортованого газу, які вони обіцяють і надалі публікувати щоквартально.

Про це повідомили у прес-службі «Нафтогазу».

Згідно з повідомленням, таку інформацію компанія буде публікувати щокварталу по завершенню місяця, наступного за відповідним кварталом. Це рішення прийняте у відповідь на вимогу громадянського суспільства щодо підвищення прозорості операцій Нафтогазу з імпорту газу в Україну.

Інформація щодо середньозважених цін закупівлі газу надається в агрегованому вигляді за квартал з метою виконання зобов’язань компанії щодо конфіденційності та для збереження переговорної позиції Нафтогазу у відносинах з європейськими постачальниками.

Середньозважена ціна імпортованого газу, поквартально, доларів за тисячу кубічних метрів (дол./ткм)



Інформація щодо обсягів імпорту з кожного напрямку надається в щомісячному розрізі:



Також Нафтогаз публікує інформацію щодо максимальної ціни закупівлі газу в постачальників з Європи в розрізі місяців. Дані по окремих постачальниках агреговані в межах місяця. Ці дані також будуть оприлюднюватися раз на квартал.



Максимальна ціна імпортованого газу з Європи, помісячно, агреговано в розрізі окремих постачальників, дол./ткм.

Нагадаємо, уже тиждень як лучанам відключили гарячу воду, оскільки ДКП «Луцьктепло» боргує НАК «Нафтогаз» за газопостачання - заборгованість "Луцьктепла" за газ становить 58,6 мільйона гривень..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 26 Травня 2015 17:54
Недаром кремлівська агентка приховувала свій газовий пакт з Путлєром в 2009 році. "Нагородила" аферистка кабалою на довгі роки.Україна вже сплатила десятки мільярдів баксів для Кремля.
внук до дідо Показати IP 26 Травня 2015 18:24
Ти дідо певно з бодуна, тому що зробити висновок з цієї галіматні неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus