USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Рівному вилучили бурштину на 3 мільйони доларів

4 Серпня 2015 08:46
Мікроавтобус, завантажений бурштином, затримали у Рівному. Орієнтовна вартість вилученого «сонячного каміння» може становити 3 мільйони доларів. Про це інформує ОГО з посиланням на прес-службу міліції.

Під час обшуку в «Мерседесі» на вулиці Студентській у Рівному вилучили понад 2 500 кілограмів бурштину.

Під час розслідування кримінального провадження міліціонери отримали оперативну інформацію, що в автомобілі марки «Мерседес Бенц Спрінтер» може знаходитись незаконно здобутий бурштин-сирець.

«Під час обшуку у транспортному засобі правоохоронці виявили каміння, ззовні схоже на бурштин, запаковане в білі мішки. Наразі міліціонери проводять детальний огляд вилученого, експериментальні зразки відправлять на експертизу. За фактом придбання майна, здобутого злочинним шляхом, відкрили кримінальне провадження за статтею 198 Кримінального кодексу України”, – повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов.

Правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки осіб, які можуть бути причетні до незаконного видобутку бурштину, та походження цього каміння.

Тим часом, як запевнив прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак, ситуацію з бурштином на Волині вдалося взяти під контроль.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 4 Серпня 2015 08:58
Коли на Волині прикриють злодіїв бурштина та їх кришувальників з бандформувань.
Ось вам Показати IP 4 Серпня 2015 09:04
Жесть, живемо на золотій жилі і позичаєм гроші в МВФ....
Бандура Показати IP 4 Серпня 2015 09:08
Ух-ти 10 млн. доларів... А міністр МВС Аваков на фейсбуці написав що тільки 3 млн. доларів. Вартість бурштину по дорозі до Києва стрімко падає ))))
Це міліціонер Бандур до Бандура Показати IP 4 Серпня 2015 09:45
Це не вартість падає а кількість.)))
Штефан, Луцьк Показати IP 4 Серпня 2015 09:20
ММ-м. Е-ее... То це у нас на заході України патріоти так бурштин добувають?!
Херой Показати IP 4 Серпня 2015 12:32
Патріоти добувають а міліція кришує.А начальник Маневицького опорного поста міліції Гемба пішов в цій малоприбутковій справі ще дальше- він разом з своїм підлеглим вирішили і собі чуть підлататись на бурштинчику і мабуть не поділились з кимось на горі і були взяті на гарячому разом з усіма причандалами.Але як в нас заведено скоро справу по Гембі закриють бо незнайдуть злочину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus