USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У скільки обійдеться ремонт тротуару на головному проспекті Луцька

23 Лютого 2017 22:22
Завершився тендер на ремонт пішохідної доріжки на проспекті Волі – ремонтні роботи коштуватимуть майже 800 тисяч гривень.

Договір на капітальний ремонт пішохідної доріжки по проспекту Волі від вулиці Чехова до комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1 в місті Луцьку» департамент житлово-комунального господарства міськради уклав з ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Договірна ціна робіт, відповідно до договору, який діє до 31 грудня, становить 775,067 тисячі гривень.

Нагадаємо, капітальний ремонт відрізку проспекту Волі віл вулиці Шопена до вулиці Чехова планують завершити цьогоріч.

У рамках реконструкції планують оптимізувати кількість зупинок громадського транспорту, а також видалити аварійні дерева.

Своєю чергою, депутат міськради Олександр Кравченко зауважував, що «з таненням снігу зникає бруківка», яка була складена на тротуарах взимку, коли ремонтні роботи тимчасово припиняли. Заступник директора департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк, на це відповідав, що підряднику неодноразово наголошували, аби він прибрав бруківку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 01:15
От я і думаю що вже давно стоїть прибрати бруківку з вулиць щоб ноги не ламати. Може заасфальтувати, як колись? Я не думаю ще це дорожче буде, проте практичніше. А для чого зупинки оптимізовувати? Ви ж громадським транспортом не їздите. Яка ж вже вас жаба душить що людям зручно?
Мадам Ко Ко до Лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 10:07
Навіщо прибирати бруківку ? Ще трішки і такими темпами вона сама щезне...:)))) Повний маразм , кинути її на цілу зиму без нагляду на дорозі.
911 Показати IP 24 Лютого 2017 09:33
Хто має перевірити якість вкладання? На новій бруківці ями і вода стоїть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus