USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Міноборони просять шмат землі під луцький аеропорт

9 Вересня 2013 07:59
Волинська ОДА просить у Міноборони 0,3 гектара землі для облаштування інфраструктури цивільного аеровокзалу «Луцьк».

Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

До Міністерства оборони України направили лист за підписом голови Волинської ОДА Бориса Клімчука з проханням погодити вилучення земельної ділянки площею 0,3 гектара. Земля потрібна для розміщення інфраструктури цивільного аеровокзалу «Луцьк» та під’їзних шляхів для нього.

У Міноборони поінформували, що готові розглянути пропозицію області в обмін на розгляд облдержадміністрацією пропозиції щодо надання Міноборони житлової площі в еквіваленті вартості, зробленій на основі експертно-грошової оцінки, земельної ділянки, що пропонується для вилучення.

Загалом же, як зазначають у повідомленні, необхідно вирішити питання про передачу у користування Жидичинської сільської ради Ківерцівського району земельної ділянки площею 1,4 гектара із складу земель оборони.

Нагадаємо, німецька компанія «Luft Express GmbH» декларує намір будівництва регіонального аеропорту на базі Луцького військового аеродрому.

Як повідомляють у Мінрозвитку і торгівлі, у 2013 році на захід передбачили фінансування обсягом 150 000 тисяч гривень за рахунок коштів інших джерел.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БоіЛСУту Показати IP 9 Вересня 2013 10:18
І що можна розмістити на цих 30 сотках...незрозуміло...
ПРОСТО Показати IP 9 Вересня 2013 10:28
ПРОСТО ХАТКУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus