USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В облраді ділили премії для освітян. ФОТО

31 Жовтня 2013 15:31
Члени профільної комісії наголосили, що особливу увагу потрібно акцентувати на працівниках сільських шкіл та конкретно – на вчителях.

Так, під час засідання постійної комісії Волиньради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури та ЗМІ, депутати приймали рішення щодо нагородження грошовими преміями імені Гошовського за заслуги у сфері освіти.

Як зауважили члени профільної комісії, особливу увагу слід звернути саме на вчителів, а також на тих педагогів, які працюють у сільських школах. Мовляв, якщо керівництво навчальних закладів ще отримує якесь стимулювання від держави, то ситуація з «рядовими» працівниками набагато гірша.

Загалом, лауреатами цієї премії з 2008 року стали десятеро осіб. Цікаво, що лише один з них – чоловік, до того ж єдиний математик.

Комісія одноголосно рекомендувала відзначити грошовою винагородою шістьох кандидатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus