USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українці платитимуть за стаціонарний телефон більше

5 Квітня 2013 17:35
Абонентська плата за користування стаціонарним телефоном з 1 травня зросте на 7% для мешканців міст і на 10% - для мешканців сіл, а з 1 листопада - ще на 15% для селян, - повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації, переглянула граничні тарифи на деякі послуги місцевого телефонного зв'язку.

НКРСІ разом з представниками профспілок та роботодавців в рамках робочої групи опрацювала варіант поетапного впровадження протягом 2013 нових граничних тарифів. Розроблений документ передбачає зміну окремих позицій прейскуранта, зокрема, розміру абонентської плати за користування телефонним апаратом.

«При нині діючих граничних тарифах послуги місцевого телефонного зв'язку, насамперед сільської, збиткові для операторів телекомунікацій: так, тарифи на сільський телефонний зв'язок становлять лише близько 40% від собівартості обслуговування», - заявили в НКРСІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ViNaPa Показати IP 5 Квітня 2013 21:35
зараз все більше населення відмовляється від стаціонарного телефону, а вони ще більше ціни піднімають. УКРАЇНА, що тут скажеш.
finder Показати IP 6 Квітня 2013 11:41
Хай ціни хоч в 10 раз піднімають... хоч в сто... а краще всього в 1000, щоб останні дурні звідти повтікали... За совітів домашній телефон був елементом розкоші і тепер вони теж хочуть до цього вернутись...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus