USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Бім-бом» Луцька серйозно пошкоджений

22 Серпня 2014 17:29
Протягом тижня не працює центральний годинник Луцька, якого жартівливо охрестили «бім-бомом». Однак «опікуни» місцевої гордості запевняють, що через два тижні його відремонтують.

Про це у власному коментарі повідомила керівник прес-центру регіонального управління «ПриватБанку» Євгенія Ковтун.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ПАТ «Приватбанк» займається обслуговуванням центрального годинника. Так, мешканці багатоповерхівки, на фасаді якої красується годинник, вважають причиною поломки грозу 14 серпня, під час якої блискавка влучила у блискавковідвід.

«Уже тиждень, як годинник перебуває на ремонті у Вінниці. Ним займаються спеціалісти, оскільки він має серйозну поломку, яку наші спеціалісти полагодити не можуть. Вінницькі майстри обіцяють повернути годинник уже через два тижні», - каже керівник прес-центру.

Однак справжню причину поломки поки встановити не можуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сява Показати IP 22 Серпня 2014 17:40
коментар було видалено
рома Показати IP 22 Серпня 2014 18:46
світло треба включити
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2014 18:46
По запиту в інтернеті великий гарний годинник коштує штуку баксів. Такий як висів в декілька разів дешевший. Невже Приватбанк такий бідний? Та й ремонт буде коштувати набагато дорожче від нового (запчастини + робота, яка зараз не дешева, тим більше в Вінниці). Тут і то щось крутять.
Нормальний Показати IP 22 Серпня 2014 21:00
**, не Бім-Бом, а Біг-Бен...
колян Показати IP 23 Серпня 2014 01:23
Цікавіше з вокзальним годинником,на мою думку,за нього відгрохали не мало бабла,і повинна була бути гарантія обслуговування,а він стоїть як пуй в молодого на весіллі.і напевно вже так і залишиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus