USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Умови кредиту на 495 тисяч євро між КП «Луцькводоканал» та НЕФКО

29 Липня 2015 17:08
У Луцькій міській раді розповіли, на яких умовах КП «Луцькводоканал» візьме 405 тисяч євро кредиту в Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО).

Про надання місцевої гарантії для забезпечення виконання КП «Луцькводоканал» зобов’язань перед Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) для реалізації проекту з модернізації і реконструкції системи подачі води та водовідводу у Луцьку розмовляли під час засідання 76-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29 липня.

Тож, згідно із цим проектом рішення, депутати Луцької міської ради проголосували «за» надання гарантії Північній екологічній фінансовій корпорації (НЕФКО) для забезпечення виконання зобов’язань комунального підприємства «Луцькводоканал» (надалі – «Позичальник», - ред.) за кредитним договором між Позичальником

та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) (надалі – «Кредитний договір», - ред.) на умовах, визначених Договором гарантії.

Тож, Луцька міська рада надає місцеву гарантію у розмірі усіх боргових зобов’язань Позичальника відповідно до Кредитного договору та гарантує повну сплату на вимогу Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) усіх сум та заборгованостей відповідно до умов Кредитного договору для реалізації проекту з модернізації і реконструкції системи подачі води та водовідводу у Луцьку.

Строк надання гарантії – 5 років. Відсоткова ставка - 6% річних в євро. Основною метою кредиту обранці громади назвали модернізацію і реконструкцію систем подачі води та водовідводу у Луцьку.

Валюта та сума вищевказаного кредиту становить не більше, ніж чотириста дев’яносто п’ять тисяч євро.

Погашення кредиту повинне відбуватися щоквартально, а це не менш, ніж 4 рази на рік.

Погашення кредиту та відсотків за користування кредитними коштами здійснюється за рахунок коштів Комунального підприємства «Луцькводоканал».

Також для КП «Луцькводоканал» встановлять розмір плати за отримання місцевої гарантії у розмірі 1 гривня у місяць на весь термін дії укладеного Договору гарантії.

Для забезпечення виконання зобов’язань за гарантією КП «Луцькводоканал», зобов’яжуть надати Луцькій міській раді майнове забезпечення в розмірі 125% від суми кредиту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 29 Липня 2015 20:06
Буде що "пиляти" команда єремеєва : юра корецький недарма штани протирає ( контролює усі фінансові потоки від групи контініум ). Романюк теж не байдикує : щотижня бігає звітує шеф-групі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus