USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вдові загиблого добровольця-волинянина пропонують судитися

27 Січня 2015 13:54
Судитися заради того, щоб отримати матеріальну допомогу вдові загиблого айдарівця Миколи Королька, радять в облдержадміністрації.

Про це під час зустрічі з представниками волонтерських організацій 27 січня повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, проаналізувавши ситуацію, в облдержадміністрації вирішили, що найпростіший варіант наразі – вирішити питання через суд. Якщо чекати, поки внесуть відповідні зміни в законодавство, мовляв, вдова лише втратить багато часу. Він запевнив, що доручить юридичному управлінню задіяти адвокатів для захисту інтересів дружини загиблого айдарівця.

Юристи, зі слів Гунчика, допоможуть їй підготувати всі необхідні документи та звернутися до суду, щоб отримати кошти за втрату годувальника. Він нагадав, що наразі є єдиний прецедент позитивного вирішення подібної справи через суд у Запорізькій області.
Інформаційне агентство Волинські Новини ще в серпні 2014 року повідомляло, що вдова волинського воїна не може отримати допомогу. Тоді жінка розповіла, що чоловік поїхав від неї на війну тихцем.

Микола Королько 1988-го року народження. Його поховали у селі Тоболи Камінь-Каширського району.

Нагадаємо, з вдовою загиблого айдарівця Валентиною Королько свого часу трапився прикрий інцидент: її висадили з маршрутки, бо водій не захотів врахувати пільгу на безоплатний проїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus