USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Володимир-Волинський може залишитися без води

23 Квітня 2014 15:52
У Володимир-Волинському управлінні водопровідно-каналізаційного господарства виникла кризова ситуація, яка ставить під загрозу функціонування всієї системи забезпечення життєдіяльності одного із найдавніших історичних міст України.

Стан справ на комунальному підприємстві став предметом розгляду чергової сесії Володимир-Волинської міської ради, яка відбулася сьогодні, 23 квітня.

Аби врегулювати ситуацію із водопостачанням жителів княжого міста депутати прийняли звернення до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Станом на початок 2014 року непогашена підприємству різниця в тарифах складає 2 мільйона 664,1 тисячі гривень. Як результат - на підприємстві виникли значні борги по податках, з оплати за використану електроенергію, погасити які практично неможливо.

Дієвих механізмів вирішення ситуації міська влада через об’єктивні причини не має – визнають у зверненні депутати.

Зазначену суму різниці в тарифах можна було б погасити шляхом проведення взаєморозрахунків, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 30 від 29.01.2014 р., проте на сьогоднішній день питання досі залишається не вирішеним.

Тож володимирські обранці попросили втрутитися у ситуацію Арсенія Яценюка та допомогти нормалізувати роботу міського водоканалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вот Показати IP 23 Квітня 2014 16:42
Без Киева ни шагу.
Володимирський до Вот Показати IP 23 Квітня 2014 21:19
Це черговий піар "турботливого" мера .Час від часу разом зі своїми депутатами він любить поплакатись перед містом і показати свої переживання. Скоро вибори!А що робилося в місті двадцять останніх років.Тільки вулиці в центрі гарно підміталися.
Орест Показати IP 23 Квітня 2014 16:56
Обс*рається Саганюк раз за разом. Хотів Януковича розвести на 2 мільйони на ремонт меморіалу - не поспів. Тепер бо бистрому Яценюку лист на крапав. А минулого року 2 мільйони 400 тисяч вільних залишків володимирські чинуші пустили собі на зарплату, то хай повернутьїх назад і всі питання якраз вирішаться!!!
Реаліст до Орест Показати IP 23 Квітня 2014 17:40
Ага повернуть... Хай папа з свого кармана викладе, там запас є ) Ну в крайньому разі Русланчика нехай попросить, не все ж бари в заповіднику розбудовувати...
правда Показати IP 23 Квітня 2014 20:39
Саганюк двадцять років при кориті. Досвід, авторитет....Звідки такі казуси?
люстратор Показати IP 23 Квітня 2014 20:42
Пора, пора, пора цю владу у Володимирі ср...м віником вимітати.Сьогодні тільки проблеми почалися. З року в рік кричать що "господарники"
Зеник до люстратор Показати IP 25 Квітня 2014 10:14
Такі як ви будете викидати всіх і завжди поки самі попу не вмостите в тепле місце і почнете НІЧОГО НЕ РОБИТИ!!!! Людям вирішувати йти йому чи працювати далі, а не вам купці завжди недовольних і абсолютно бездієвих активістів. Вічні люстратори я б назвав...Хоча б один з вас шось на ДІЛІ показав, що може шось РЕАЛЬНО зробити а не тільки трандіти!
підприємець Показати IP 23 Квітня 2014 20:53
Вся господарність нашого Саганюка заключається в тому що весь час потрібно шукати "спонсорів" при найменших міських потребах.Вже задовбала ця жебрацька влада, скільки доїти людей можна. На фестиваль дай, на дорогу дай, зупинку біля себе впорядкуй...Зараз будуть клянчити на воду для громади.Систему треба міняти і старих перд...нів гнати!
Зеник до підприємець Показати IP 25 Квітня 2014 10:19
Боже в капіталіста попросили.... Його бідного напрягли.... Він останню копійчину на фест викинув і сорочку останню продав, аби біля свого магазину косточку покласти....Це ви жалюгідні, бо кричите, що робите все для громади, а тим часом паганите владу. Побачимо як ви себе покажите вічні поборникеи правди! Знаю, вірю і впевнений, шо вас можна буде критикувати щосекунди і завсе, куди мона кинути оком.
дійсно Показати IP 23 Квітня 2014 20:56
А що зробив синок для громади? Вихвалятися колекцією бухла за десятки тис. доларів можна, а допомогти громаді слабо?
Обленерго Показати IP 23 Квітня 2014 21:17
А води точно не буде! Існуючий тариф покриває витрати на 80%. Оплачується лише 46%. Де решта??
Наталія Показати IP 23 Квітня 2014 22:15
нехай заплатить з тих хабарів які бере з людей щоб влаштувати на роботу! а це добра сума - 2 тис доларів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus