USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь отримає від ЄС 6 мільйонів євро на митницю

25 Жовтня 2013 10:00
На реконструкцію міжнародного автомобільного пункту пропуску Устилуг область отримає гроші з Євросоюзу.
Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Андрій Ломага розповів про здобутки транскордонного співробітництва області під час круглого столу на тему «Зовнішньоекономічна діяльність України для входження в Євросоюз: досвід Вишеградської четвірки», який відбувся 24 жовтня.
Учасники заходу почули від посадовця про перемоги Волині у програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».
«Згідно з результатами першого раунду, 5 проектів уже реалізуються в області. У другому раунді також є результати – відібрані 25 волинських проектів. Більше 6 мільйонів євро ми отримаємо на реконструкцію автомобільного пункту пропуску Устилуг. Загалом, завдяки 30 регіональним і 4 інфраструктурним проектам, область отримає більше 25 мільйонів євро на реалізацію проектів», - повідомив посадовець.
Крім того, Андрій Ломага розповів, що з 2014 по 2020 роки діятиме новий Європейський інструмент сусідства на загальну суму 200 мільйонів євро, тож Волинь обов’язково долучиться до цієї програми.
Ще одна програма, яка, зі слів чиновника, успішно діє в області – «Єврорегіон Буг». Зокрема, завдяки цьому, Волинь позбулася 305 тонн небезпечних отрутохімікатів, які їй дісталися у спадок з радянських часів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дан Показати IP 25 Жовтня 2013 10:51
І право на реконструкцію отримає пан Чорнуха........
maxim.maryanchyk Показати IP 25 Жовтня 2013 11:49
нормально,комусь в кишеню 6 лям привалило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus