USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин віз через «Ягодин» майже кілограм бурштину

31 Травня 2016 10:24
Черговe незаконнe спробe перевезення через кордон необробленого каміння бурштину зупинили на Волині. Про це повідомив помічник начальника загону –начальник прес-служби Олег Личковський.

Вчора в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону в черговий раз попередили спробу незаконного переміщення із України до Республіки Польща напівдорогоцінного мінералу.

Для оформлення на виїзд із України по смузі руху «зелений коридор» прибув 32-річний мешканець Любомльського району Волинської області на автомобілі марки «Ауді». Прикордонники ініціювали проведення спільного з митниками поглибленого огляду його автомобіля. В ході якого під панеллю приладів авто виявили пакунок з необробленим камінням бурштину-сирцю загальною вагою 946 грамів.

Для прийняття відповідного правового рішення знахідку відправили на експертну оцінку, автомобіль, як засіб незаконного переміщення товарів, оцінили на 18,8 тисяч гривень та вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інсайдер Показати IP 31 Травня 2016 11:46
Під псевдо "Волинь" скромно шифрувався Б.П.Климчук

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus