USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські профспілки погрожують страйками

13 Листопада 2008 15:17
Федерація профспілок Волині може вийти на страйк у разі масштабних порушень із боку роботодавців. Нагадали профспілковці і про звернення до Президента, Прем’єр-міністра, Кабміну та Нацбанку щодо соціально-економічної кризи у державі. Про це йшлося під час «круглого столу» 13 листопада в Луцькому прес-клубі реформ, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Голови профспілкових комітетів отримали порадник із тактикою дій під час страйку і порушення прав працюючих. Вони також одержали спеціальні бібліотечки.
«Страйки – це могутня зброя, якою треба вміти користуватися. А організувати страйк чи акцію протесту в таких умовах нескладно», - зазначив в.о. заступника голови Федерації профспілок області Петро Якименко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лихий Показати IP 13 Листопада 2008 15:46
наші профспілки тільки погрожувати вміють. не стане духу бастувати
Анонім Показати IP 13 Листопада 2008 16:33
Ой! НЕ СМІШІТЬ людей! а точніше, не дратуйте людей своїми пустопорожніми погрозами,профспілки - "карманні" ти "прикормлені" самими ж роботодавцями! невже є ще хтось ТАКИЙ наївний, хто надіється на "неПрофесійні у захисту прав Робітників" спілки?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus