USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським гірникам дадуть майже 20 мільйонів

29 Липня 2015 21:00
Рішення виділити 19,5 мільйона гривень нововолинським гірникам, які страйкують через невиплату зарплати, прийняли сьогодні, 29 липня, на засіданні в Міненерговугіллі, – повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Нагадаємо, в понеділок, 27 липня, гірники Нововолинської шахти №1 почали страйкувати через заборгованість по зарплаті – вони не вийшли на роботу.

Сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що шахтарі пишуть заяви на звільнення. Основна вимога – повне погашення заробітної плати.

Як написав голова НПГУ Михайло Волинець, сьогодні він взяв участь у засідання в Міненерговугіллі, під час якого прийняли рішення виділити ДП «Шахта №1 «Нововолинська» кошти у розмірі майже 19,5 мільйона гривень, в тому числі і для виплати заробітної плати працівникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 29 Липня 2015 21:41
Вугілля не дають, а гроші -давай! Нерентабельні копальні закрити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus