USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Викладачі та студенти районних ПТУ пікетуватимуть Волиньраду

9 Березня 2016 12:59
У Луцьку, ймовірно, відбудеться пікет Волинської обласної ради студентами з районів. Так, учні скаржаться на те, що протягом двох місяців не отримують стипендії.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики сьогодні, 9 березня.

Так, зі слів голови профільної комісії Людмили Кирди, завтра, 10 березня, на засідання чергової сесії облради обіцяють приїхати волинські студенти.

«Сьогодні їх поставили в скрутне становище. Людям протягом двох місяців не виплачують заробітних плат. Що ми їм скажемо завтра?» - запитала Кирда у колег.

На це депутат облради Володимир Бондар зазначив, що попри те, що розуміє, наскільки людям важко прожити два місяці без фінансів, не буде критикувати закон: «Є закон, ми можемо його критикувати скільки завгодно, але він є, й, очевидно, у законі прописані відповіді на всі запитання», - резюмував він.

«Ми погодили стабілізаційну дотацію але грошей по факту немає», - додала голова комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Тарас Чурило Показати IP 9 Березня 2016 13:01
А Волиньрада тут до чого, хай Кабмін пікетують
Дмитро до Тарас Чурило Показати IP 9 Березня 2016 13:47
так їм все одно що пікетувати і що палити ...
Юлія Парій Показати IP 9 Березня 2016 13:01
Якби Бондар був викладачем ПТУ, то певна річ критикував би закон...
Ірина Таран Показати IP 9 Березня 2016 13:43
Мабуть Бондар не пробував жити на 1500 в місяць, яких ще й не виплачують?
ПТУшник Показати IP 9 Березня 2016 15:08
Закон хто приймав? От і їдьте до них!!!
555 Показати IP 9 Березня 2016 16:44
ПТУ ТРЕБА МІСЦЕВІЙ ВЛАДІ ВОНИ НАЙБІЛЬШ МАЮТЬІ БУТИ ЗАЦІКАВЛЕНІЮЄ. АЛЕ НЄ НАРОБИЛИ СТІЛЬКИ СМОРОДУ БО ТУТ НЕ ДОПУСКАЮТЬ ДЕРИБАНИТИ
Аня Показати IP 9 Березня 2016 20:36
люди завтра приїдуть до вас а ви лише один на одного переводите відповідальність ДАСТЬ БОГ І ВИ БУДЕТЕ ЖИТИ НА 1800 ГРН В МІСЯЦЬ. ЩЕ Й ЗА УМОВИ ЩО ЇХ НЕ ПЛАТЯТЬ ВЖЕ ТРЕТІЙ МІСЯЦЬ!!! Це відбувається геноцид освіти і нації тому що завдяки робітникам є і світло і вода і працює ремонт взуття чи одягу. Влада не випадково звільняє місця в тюрмах випускає достроково бо скоро треба буде туди поселяти молодших і у великій кількості. Ганьба Яценюку, Яресько і Порошенко!!!!!
до Ані та Чурила до Аня Показати IP 9 Березня 2016 22:12
Та не волинь-рада повинна заробітну плату виплачувати, а гунчика треба нагинати де буджетні кошти, які передбачені на зарплату викладачам ПТУ, де яценюк,порох чого вони мовчать, не по адресу звернення. Тільки гунчик і їхже подібних!
ф Достаєвський Показати IP 9 Березня 2016 22:14
Основне самі собі не брешіть . ... студентам до лампочки ; плахотна , гунчик , романюк,- ... на електричному стільці , в # , чи просто на шині ( яких на всіх вистачить ) . Далі спихнути чи на зека , чи премєра , чи на жидів свої гріхи не получиться .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus