USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Визначили подальшу долю волинського санаторію

5 Липня 2013 13:17
Мільйони гривень спрямують на каналізування санаторію «Лісова пісня». Передбачених 10, кажуть, недостатньо.

Про майбутнє закладу говорив під час робочої поїздки до Києва голова облдержадміністрації Борис Клімчук, - інформує прес-служба ОДА. На роботи передбачається 10 мільйонів гривень.

Однак, за словами очільника ОДА, цього замало для завершення проекту цьогоріч, тому його введуть в експлуатацію в наступному.

«Він дуже важливий для санаторію та зони Шацьких озер. Торік ми там багато зробили з модернізації дорожньої інфраструктури, однак в кінці року не встигли розрахуватись із шляховиками та будівельниками. Це питання також буде вирішено, воно узгоджено в Києві. Сума становить 18 мільйонів гривень», - сказав він.

Також Борис Клімчук узгоджував питання 20 мільйонів гривень на роботи з убезпечення Волині від підтоплення. На це, каже, є відповідне Доручення Президента. Розпорядниками бюджетних коштів тут визначено Агенство лісових ресурсів та Водгосп України, а також облдержадміністрацію.

«Я думаю, цієї суми вистачить, якщо врахувати, що водники ще мають 4 мільйони гривень на ремонт Білоозерської водоживильної системи. Цей об’єкт в Ратнівському районі був побудований у середині 19 століття. Білоруси торік передали його нам на баланс, і ми маємо можливість зробити його повну реконструкцію. Це – дуже важлива технічна споруда, завдяки якій ми маємо можливість при високій воді частину поверхневих вод скидати через систему каналів з Прип’яті в Західний Буг», - резюмував голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 5 Липня 2013 14:44
Санаторій - "назад в СССР". Умови проживання огидні, харчування - порції маленькі, посуд борудний і битий,до лікарів черги, у персоналу ставлення часто хамське. Соцстрахівська путівка на 21 день коштує 5 000 тис грн., воно таких грошей не коштує й близько. Єдине, що гарне то озеро.
Діна Показати IP 5 Липня 2013 14:46
Я теж там була. Заплатила 1000 грн, решту соцстрах, більше туди не хочу, навіть на таких умовах оплати.
Амєлія Показати IP 5 Липня 2013 15:16
Все це дуже добре-головне ,щоб хтось з провладних структур не прихватив його,
скривджений Показати IP 5 Липня 2013 16:56
Навіть задаремно там не хочу відпочивати. В халупі відпочивати неприємно. Не санаторій, а нужник. Кухня жахлива. В ній працюють баби з навколишніх сіл, які крім зупи і беців нічого не вміють готувати. А директор - конюх. Колишній агроном. Все там робиться через сраку.
журналіст Показати IP 5 Липня 2013 17:20
"Скривджений" правий на 90%. Був недавно в Трускавці. Всі санаторії типу "Лісової пісні" продані або закриті і стоять з навхрест забитими вікнами ("райком закрит, всє ушлі на фронт"). При сьогоднішній конкуренції пропонувати такі послуги і умови, які пропонує "Лісова пісня" - це авантюризм вищої гільдії. А "Амелію", яка ще живе в СЕРЕСЕР і не виїжджала з нього, хочу заспокоїти: якщо його навіть хтось прихватить з провладних структур, то гірше, ніж зараз, не буде. Звичайно, при умові, якщо при приватизації збережеться статус санаторію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus