USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як на Волині триває процес призначення субсидій

3 Серпня 2015 11:00
Наразі житлову субсидію отримують понад 64 тисячі домогосподарств в області.

Про це йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації 3 серпня.

Про вирішення в області питань з оформлення житлової субсидії за спрощеною формою розповіла директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод. З її слів, за спрощеним порядком надання житлових субсидій звернулося 49 тисяч громадян, з них 41 тисячі призначили субсидію, ще 16 тисячам здійснили перерахунок тієї субсидії, яку призначили раніше. Всього оформили 57 тисяч житлових субсидій. За станом на 1 липня житлову субсидію отримують на Волині 64 128 домогосподарств. Відсоток охоплення громадян щодо призначення субсидії становить 83% (третій показник серед регіонів Україні), левова частка припадає на міста обласного значення.

Своєю чергою, заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук закликав представників районної влади спонукати підприємців належним чином оформлювати людей, які працюють на виробництві, тоді, відповідно, менша категорія населення потребуватиме житлових субсидій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 3 Серпня 2015 13:30
А Кошарук не хоче закликати Президента і Уряд підвищити З/п і пенсії та підвищити рівень життя українців? тоді , можливо, дійсно буде менше людей для субсидій. Вона,ця чиновнича братія абсолютна НЕ ЗНАЄ ЯК ЖИВУТЬ ЛЮДИ В УКРАЇНІ. Кошарук, як з бодуна, закликає " представників районної влади спонукати підприємців належним чином оформлювати людей, які працюють на виробництві ", ніби вони вирішать цю ПРОБЛЕМУ. Він що , не знає що говорить українцям ПОРОШЕНКО та ЯЦЕНЮК. про індексацію З/П та пенсій? Ну це вже справді смішно та прикро стає від таких заяв чиновника місцевогог розливу.
отакої Показати IP 3 Серпня 2015 18:38
Це той ковельський Кошарук, який "діла творив" на посаді мера і Ковель розкрадав? Ото дожилися...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus