USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як не допустити «паразитів» на аграрний ринок Волині

22 Серпня 2014 13:22
Очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик порадив господарям-одноосібникам об’єднуватись заради розвитку.

Про це стало відомо під час спільної наради представників агропромислового комплексу Волині з керівником ВОДА.

Чи варто об’єднуватись невеликим одноосібникам, запитав у керівника області заступник асоціації фермерів Волині Руслан Хомич.
Володимир Гунчик відповів, що всі власники великих агропідприємств починали так само, як і інші фермери – із занедбаних колгоспів, відсутності відповідної техніки і зубожілої землі. Завдяки появі нових сортів насіння, технічних засобів та різноманітних агротехнологій село почало розвиватись. На думку посадовця, фермер не може бути відірваним від загального процесу технологічного розвитку, оскільки він є частиною сільськогосподарського організму.

«Якщо ми розділимо маленьких фермерів і великих сільгоспвиробників, ми отримаємо пустоту. Я дуже боюсь, що цю пустоту заповнять люди, які ніякого відношення до сільського господарства не будуть мати. Це будуть паразити, які будуть сидіти на сільському господарстві. Тому ваше завдання – рости, об’єднуватись, мужніти, ставати конкурентами і поповнювати когорту великих сільськогосподарських виробників», - зауважив Володимир Гунчик.
Як зазначив посадовець, йому байдуже, для кого добиватись відповідних змін в податковому законодавстві – для маленького фермера чи великого виробника. Мовляв, головне – це результат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Неа Показати IP 22 Серпня 2014 23:55
Перший паразит на Волині це Хоміч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus