USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Як прокурор Луцька подбав про інваліда

28 Квітня 2015 09:34
За втручання прокуратури міста Луцька інваліду виплатять заборговану зарплату.

Голосіївським районним судом міста Києва задоволено заяву прокурора міста Луцька про видачу судового наказу про стягнення нарахованої, але не виплаченої одному з працівників Мостобудівельного загону №60 ПАТ «Мостобуд» заробітної плати.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокурор звертався до суду, аби захистити трудові права інваліда, який через невиплату зарплати потрапив у скрутне матеріальне становище.

Наразі після втручання прокуратури майже 13 тисяч гривень заборгованої зарплати чоловіку виплатять.

Усього цьогоріч судами задовольнили 10 заяв прокурора Луцька про видачу судових наказів про виплату громадянам 52 тисяч гривень заборгованої заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Штефан, Луцьк Показати IP 28 Квітня 2015 09:59
Не розумію. А чому не Луцький суд? Чому Голосіівський м. Києва? Для чого туди подавав позов прокурор Луцька? Він, що боявся міських суддів?
знаючий Показати IP 28 Квітня 2015 11:22
Голосіївський, тому що фірма там зареєстрована. Згідно правил підсудності..
Юрист Показати IP 28 Квітня 2015 11:28
Трудові спори розглядаються за місцем проживання позивача
ЮРИСТ ЮРИСТУ до Юрист Показати IP 28 Квітня 2015 11:36
Я знаю цю справу і сві позивачі зареєстровані в м Луцьк та Луцькому районі.Одак прокурори "Специ" в правознавстві))))))І це за гроші громадян(платників податків) ми платимо заплату більшу ніж самі отримуємо цим дармоїдам та неукам.Натомість державі мало строрила Центри надання первино правової допомоги.А де пріорітет чи прокурори чи ці державні юристи захищають права громадян.Хоч що перші,що другі(там працюють колишні прокурори) отримують ЗП за дармоїдство,а захист громадян як був на 0 так і залишився.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus