USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЄС дасть 23 мільйони євро на місцевий розвиток

30 Вересня 2014 12:11
На Волині розпочалася третя фаза спільного проекту ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Відповідну партнерську угоду урочисто підписали 30 вересня в сесійній залі облради, – інформує IA ZIK.

Під час третьої фази проект надаватиме підтримку обласним та місцевим органам влади щодо поширення кращих практик та досвіду із спільного планування та подальшого поширення підходу, орієнтованого на громаду, у Волинській області.

Діяльність буде спрямовано на відновлення базової соціальної та комунальної інфраструктури в таких пріоритетних сферах діяльності громад як енергоефективність, охорона здоров’я, охорона навколишнього середовища, водопостачання спільно з розвитком малого аграрного бізнесу.

Проект надаватиме підтримку уряду у впровадженні реформ з децентралізації та поширенні інноваційних підходів щодо спільного планування та сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні через центри управління знаннями та впровадження курсу в навчальні програми двадцяти університетів.

Третя фаза Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» впроваджуватиметься протягом 2014-2018 років із загальним бюджетом 23,8 мільйона євро, наданих Європейським Союзом (23 мільйони євро) та ПРООН (800,000 євро). Мета – сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив по всій Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
запитання Показати IP 30 Вересня 2014 16:42
А хто пиляти бабло буде, не Верзун часом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus