USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто найбільше боргує за воду у Луцьку. СПИСОК

24 Липня 2013 13:13
Борги лучан та бюджетних установ міста перед комунальним підприємством «Луцькводоканал» сягнули 11 мільйонів гривень. Більшість підприємств-боржників – прибуткові.

Про це під час засідання виконкому Луцької міської ради повідомив заступник директора з економічних та фінансових питань КП «Луцькводоканал» Юрій Корецький 24 липня.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ:«Луцькводоканал» має віддати півмільйонний борг за електроенергію

Зі слів Корецького, борг населення перед підприємством досяг 5 мільйонів 654 тисяч гривень, з яких 349 тисяч гривень має сплатити держава, компенсуючи платежі пільговиків та малозабезпечених сімей, які мають субсидії.

Решта боргу стосується бюджетних установ міста та окремих приватних структур.

Найбільше «Луцькводоканалу» боргує державне комунальне підприємство «Луцьктепло», їх борг перевищив 3 мільйони 680 тисяч гривень.

Серед інших боржників:
ВАТ «Луцький картонно-рубероїдний комбінат»
ЗАТ «Волинський шовковий комбінат»
КП «Зелене господарство міста Луцька»
ТзОВ «Завод будівельних контрукцій»
ПП «Імпалс»
ПАТ «Луцький пивзавод»
ТзОВ «Каскад-продакшн» ЛТД
СГПП «Злата»
ДП «ЛРЗ «Мотор»
ДП «Укрспирт»
ПАТ «Волинь-Авто»
ТзОВ «ТД Луцьккондитер»
ПАТ «Волиньгаз»
ПрАТ «Соціальна сфера»
ВАТ «Гнідавський цукровий завод»
ВКТ «Луцький цегельний завод №1» ЛТД
Луцьке підприємство електротранспорту
ТзОВ «ЖКГ ЛУАЗ»
Підприємець Дуб І.М.
Підприємець Антонюк А.П
ТзОВ ВКФ «Сенс»
КП «ІАЦ Волиньенергософт»
ФОП Покровський А.В.
КП «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло»
ТзОВ «ВІО-Захід»
КП «Автогосподарство Волинської обласної ради»
ТзОВ «Фірма Феміда-Інтер»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Факт Показати IP 24 Липня 2013 14:02
О, блін, нормальні пацани не платять за воду, а я плачу. І хто я після цього? Все, з наступного місяця стаю нормальним пацаном.
Не факт Показати IP 24 Липня 2013 14:18
От Дутко В.В. очолює асоціацію чи як там підприємців області,а КП «ІАЦ Волиньенергософт» за воду не платить, або КП «Автогосподарство Волинської обласної ради»... Є з кого брати приклад, дійсно "нормальні" пацики воду використовують, але не платять за неї. А чим ми гірші?
332 Показати IP 24 Липня 2013 15:44
Інформація для ошуканих вкладників збанкрутілого ПАТ "ЗАХІДІНКОМБАНКА" - Львівська філія цього "банку" вже закрилась. Луцька міська прокуратура ( 43025,м.Луцьк, вул.Винниченка, 13, тел.(0332)72-31-01 )приймає заяви вкладників щодо повернення депозитів та покарання керівництва цього "банка" за крадіжку депозитів громадян.
235 Показати IP 24 Липня 2013 16:02
а чому не працює сайт водоканалу (колись цікаво було читати)? Невже нема про що писати?
Лучанин Показати IP 24 Липня 2013 16:15
Пане Корчук.А чого не відключаєте воду боржникам які можуть заплатити.Невже Волиньгаз Луцькондитер Гнідавський цукровий завод ви маєте інвестувати.Попробуйте в них взяти щось без грошей.Чим займається ваша юридична служба.
Олександр Показати IP 24 Липня 2013 16:44
ПП "Імпалс", СГПП "Злата" банкрути і водоканал з них нічого не візьме, оскільки під час банкрутства не представляли свої претензійні вимоги та не були внесені у реєстр кредиторів. Хвала Вашим юристам, так тримати і дальше, тоді може і Вашому підприємству прийдеться банкротувати. За що Ви їм платите зарплату. Отже висновок, розберіться, а точніше наведіть порядок всебе на місці, а далі все інше.
Луцька до Олександр Показати IP 24 Липня 2013 18:12
Олександре, цікаво, а звідки Ви настільки обізнані у роботі юристів Водоканалу? Знаєте, не кожен має моральне право давати поради іншим і ніхто не має жодного права ображати і паплюжити. Не задумувались над цим?
Безробітні Показати IP 25 Липня 2013 15:49
ЯКЩО НАМ ПЕРЕКРИЮТЬ КАНАЛІЗАЦІЮ БУДЕМО ХОДИТИ КАКАЧИ В МІСЬКУ РАДУ АБО ПІД НЕЇ. АЛЕ МИ ГОЛОДНІ ТО ЧИМ НАМ КАКАТИ. ЯКЩО МЕР НЕ ДУМАЄ ПРО ЛЮДЕЙ ЯК ЇМ НАДАТИ РОБОТУ ТО ЧОГО ВІД НАС ВИМАГАТИ? СОВІСТЬ Є? В НАС НЕМАЄ МІЛЬЙОНІВ І НЕМАЄ БАРАТІНА ЦЕ ТЕ ЩО МИ ЗНАЄМО, А СКІЛЬКО ШЕ В ТІНІ? МИ ХОЛОДНІ, ГОЛОДНІ І ДУЖЕ СЕРДИТІ. НЕ ЗЛИ НАС КОЛЬКА БО ПОПАДЕШ ПІД ГАРЯЧУ РУКУ І ПРИЙДЕМО В КАБІНЕТ
Зоя Показати IP 25 Липня 2013 15:53
А куди йдуть гроші тих що платять? Комусь в кишені? Хтось думав про якість води. Ми не встигаємо відмивати від накіпі чайники та каструлю Ми ж не може як ви замовляти воду привозну бо ми на грані вимирання, ніщета.Заплати боржника з наших 10 мільйонів, які в тебе опинилися в кишені.
Романюку Показати IP 25 Липня 2013 15:54
НЕ порядно, Коля, обіжать людей, не порядно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus