USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Затвердили бюджет Волині на 2016 рік

10 Лютого 2016 17:08
Попри зауваження про «бюджет споживання, а не розвитку», депутати Волиньради затвердили проект бюджету Волині на 2016 рік.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання другої сесії облради сьомого скликання 10 лютого.

Депутат Михайло Імберовський звернув увагу на те, що цей бюджет є бюджетом споживання , а не розвитку, оскільки з 460 мільйонів доходів бюджету лише 13 мільйонів (3% від суми) спрямують на видатки бюджету розвитку. Він пропонував після прийняття бюджету переглянути доцільність функціонування окремих комунальних підприємств та питання оренди комунального майна (особливо на пільгових умовах). Під час розгляду розподілу вільних залишків він пропонував не менше 30 мільйонів гривень передбачити на реалізацію цільових програм.

Своєю чергою, депутат Людмила Кирда просила передбачити у проекті бюджету 1,36 мільйона гривень для Грем’яченської сільради на співфінансування міжнародного проекту.

Її пропозицію щодо виділення цільової субвенції Грем’яченській сільраді депутати підтримали. Як повідомив директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк, кошти перерозподілять з суми, передбаченої на фінансування профтехосвіти.

Депутат Сергій Сівак зауважив, що на фінансування програми «Волинькард» передбачено не 3,685 мільйона, як планували раніше, а лише 1,85 мільйона, попри те, що матеріальне забезпечення медустанов області подорожчало втричі.

Йдеться про допомогу волинянам, хворим на гострий інфаркт міокарда. Передбачити кошти на фінансування програми вирішили під час розгляду розподілу вільних залишків через декілька тижнів.

Депутати затвердили проект обласного бюджету на 2016 рік.

На поточний рік визначили: доходи обласного бюджету у сумі 3,952 мільярда гривень, у тому числі доходи загального фонду обласного бюджету 3,785 мільярда, доходи спеціального фонду обласного бюджету 166,735 мільйона; видатки обласного бюджету за головними розпорядниками коштів обласного бюджету та тимчасовою класифікацією видатків і кредитування місцевих бюджетів у сумі 3,948 мільярда гривень, у тому числі видатки загального фонду обласного бюджету 3,767 мільярда, видатки спеціального фонду обласного бюджету 180,707 мільйона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus