USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Завдяки АМКУ на Волині - дешеві яйця

22 Травня 2013 16:51
Утриматись від встановлення економічно необґрунтованих цін на курячі яйця рекомендувало торгівельним мережам області Волинське обласне відділення АМКУ.

Напередодні Великодня, територіальне відділення рекомендувало 5 торговельним мережам області (ТзОВ «Арго-Р», ПП «Тимаг», ПП «ТД«Салют», ТОВ «Континіум-трейд», ТзОВ «ТД «Аванта») утриматися від встановлення економічно необґрунтованих цін на курячі яйця, - повідомили у прес-службі Волинського обласного територіального відділення АМКУ.

На виконання рекомендацій, зазначені торговельні мережі вжили заходів, спрямованих на запобігання порушенням конкуренційного законодавства у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій.

Зокрема, при аналізі інформації від зазначених суб’єктів господарювання, територіальним відділенням встановлено зниження роздрібних цін на яйця курячі торгівельними мережами Волинської області напередодні Великодніх свят внаслідок зниження оптово-відпускних цін на яйця курячі постачальником та утримання цін на такому рівні протягом місяця.
Економічний ефект становив приблизно 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 25 Травня 2013 14:50
Антимонопольний займається цінами на яйця. На даний час у Волинській області їм більше нічим займатись? Яка професійна ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus