USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Школа у селі Березолуки отримала автобус

16 Лютого 2017 13:26
Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Березолуки Рожищенського району отримала шкільний автобус.

Про це йдеться на сайті РДА.

Ключі від автобусу «ПАЗ 32054» директору школи Володимиру Блажку вручили перший заступник голови районної державної адміністрації Ігор Шкільний та заступник начальника відділу

освіти та молоді районної державної адміністрації Василь Масюк.

Довезення дітей буде здійснюватися з сіл Кроватка – 12 учнів, Яблунівка та Підгірне – 36 учнів.

Так діти з навколишніх сіл будуть долати шлях до школи в комфортних умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Viktor Показати IP 16 Лютого 2017 15:52
Мої поздоровлення!
123 Показати IP 16 Лютого 2017 19:14
Ви здуріли! Як в село добиратись? Іти 3 км. пішки? Якщо якийсь інвалід чи пенсіонер захоче поїхати, то що йому робити. Хай голова села сама попробує потопати. Не село а безпридел. Голову на мило! ГГГГГГГГГГГГГГГГГААААААААААНННННННННННННЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬББББББББББААААААААААААА!
Слідопит Показати IP 18 Лютого 2017 12:06
А та голова сама вже доголовувалась, що ніхто вже її не слухає і з нею справ ніяких не хоче мати. Все через її довгий язик і некомпетентність. Закони потрібно знати, а то ляпає язиком всякі нісенітниці, нічим не підтверджені. Хай змириться з тим, що її як голову НІДЕ НЕ СПРИЙМАЮТЬ!!!!!!!! Однив словом, звичайна сільська БАБА-СПЛЄТНІЦА!!!!!!!!!!!!!!!!! Доїздилась за маршрутку так, що немає ніякої!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А шкільний автобус це добре для учнів.Пішки не будуть тепер ходити до школи.
4250 Показати IP 18 Лютого 2017 15:14
Автобус не новий. Ним перевозили учнів у Переспі. Чомусь у публікації цього не написали. Але ще не зовсім зношений. Вже дітки не будуть тулитися у малесенькій маршрутці. І діток з хутора Березолуківського, надіємось буде довозити. Шкода тільки, що завжди комусь дають нове, а в Березолуки передають старе, і районна влада пишається цим і пишуть в усі засоби масової інформації, ніби то вони з свого власного гаманця щось дали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus