USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку відповіли на петицію щодо карантину у школах

13 Лютого 2017 14:21
Перевищення епідемічного порогу не зафіксували у жодному з навчальних закладів, - запевнили у міськраді.

Відповідь на електронну петицію з закликом оголосити карантин в загальноосвітніх навчальних закладах міста оприлюднили 13 лютого.

У відповіді за підписом заступника Луцького міського голови Андрія Киці йдеться про те, що Головне управління Держсанепідслужби у Волинської області, управління охорони здоров’я Луцької міської ради та управління освіти Луцької міської ради здійснюють щоденний моніторинг відвідування дітьми загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. За станом на 7 лютого 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста відсутні через хворобу 7,9 % школярів.

«З метою запобігання поширення грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій у навчальних закладах міста проводяться заходи щодо профілактики захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. На даний час перевищення епідемічного порогу не зафіксовано у жодному із закладів. Відповідно до наказу МОЗ України № 1 від 06.11.2015 року при умові збільшення кількості захворюваних на грип та гострі респіраторні інфекції до 20% буде призупинено роботу дитячих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів», - йдеться в офіційній відповіді на петицію.

Нагадаємо, ще у січні посадовець повідомляв, що підстави для оголошення карантину у школах міста відсутні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus