USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

КП «Ласка» хочуть заборонити привозити собак з інших міст

24 Лютого 2017 10:25
Не привозити у Луцьк безпритульних собак з інших міст України просить автор електронної петиції.

Петицію із вимогою заборонити КП «Ласка» привозити в Луцьк безпритульних собак з інших міст України зареєстрували 24 лютого.

«Протягом 2016-2017 років служба відлову Луцького комунального підприємства «Ласка» «гастролює» містами України (Червоноград, Володимир-Волинський, Рожище, Ківерці, Кам’янка -Бузька, Біла Церква та інші) з метою відлову вуличних бездоглядних собак . Відловлені собаки доставляються в місто Луцьк та утримуються в притулку КП «Ласка» (вулиця Мамсурова,9) .

Хоча в цей час:

1. КП «Ласка» досі не вирішило проблему присутності безпритульних собак на вулицях міста Луцьк, і тому десятки лучан власним коштом мусять рятувати тварин – лікувати, годувати, стерилізувати і т.д.

2. Відловлені КП «Ласка» в інших містах собаки утримуються в місцевому притулку по вулиці Мамсурова, 9 коштом лучан – коли для вуличних собак міста Луцька в даному притулку немає належних умов і немає достатньо місця, а керівник КП «Ласка» періодично скаржиться на нестачу фінансування та нестачу робочих рук в притулку.

3. Бездоглядні собаки з інших міст можуть стати причиною спалаху епідемій, в т.ч. можуть бути носіями смертельного ДЛЯ ЛЮДЕЙ сказу (в місті Ківерці Луцького району у вересні 2016 року було лабораторно підтверджено сказ у домашніх тварин, а в 2014 році від укусу безпритульного пса там же померла 4-річна дитина).

4. Безпритульні собаки на вулицях Луцька постійно страждають від рук живодерів, їх труять люди, вчиняючи самосуд та обираючи власні методи боротьби з безпритульністю - тому КП «Ласка» в першу чергу має опікуватись тваринами у міста Луцьк», - зазначає автор петиції Вероніка Федосова.

Вона просить розглянути ситуацію, дати оцінку ризиків для мешканців Луцька внаслідок такої діяльності КП «Ласка» і надати відповідь управління охорони здоров’я Луцької міської ради та управління ветеринарної медицини Луцька.

Також питання просять розглянути у відповідних комісіях Луцької міської ради та дати «обґрунтовану відповідь необхідності такої самодіяльностіі КП «Ласка» поза межами Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 12:42
виселити ту ласку треба кудись в цуманський ліс
Петро Показати IP 24 Лютого 2017 12:43
Повна маячня скажених телиць. зайнятися нічим. нереалізовані особини
Петро до Петро Показати IP 24 Лютого 2017 12:49
Хто не пойняв - я про війну Цибулів та Дан
яна Показати IP 24 Лютого 2017 14:28
автору петиції нема чим зайнятись. То нехай займеться виловом бездомних собак, допоможе Ласці.
Вася Показати IP 27 Лютого 2017 14:36
Раніше їздив мужик з рушницею на підводі побачив собаку бах і нема собаки, а зараз ху......ю займаються стерилізують, лічать. Бар*ни, дітей спочатку нагодуйте і вилічіть тоді будите за собак переживати.
Оля Показати IP 19 Березня 2017 15:59
От нема чим перейматись пані Цибульській,одна КП "Ласка" хвилює. Може розкаже як сама привозить тварин з Мінська. Питання у нас в Украіні тварини закінчились,що туди іхати треба. До того ж якщо зателефонувати Вероніці,то Луцьку тваринку вона не бере до себе,аргументує тим,що раз ви знайшли,то у цієі тваринки є ви,а з Мінська треба везти(адже це зібрані з людей гроші).То може пані Вероніка,іі чоловік(який розводив плісняву у саунах) та вся компанія займуться чимось потрібнішим? Ніхто вас не просить допомагати притулку,покажіть своєю роботой,що ви кращі! А не робите все те чим критикуєте Ласку. Впевненість у тому,що Цибульська не прислухається у мене 100%,адже вона всіх хто іі криьикує банить і у фейсбуці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus