USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львівське сміття опинилось на Полтавщині

21 Лютого 2017 11:20
У райцентрі Глобине, що на Полтавщині, обурені через завезення до них львівського сміття.

Відповідну заяву оприлюднили на сайті міськради.

«Нечесно великому місту звалювати свої проблеми на нашу громаду. Ми й так маємо чимало проблем та клопоту, щоб довести до пуття те, що маємо», - заявили у місті, де проживає близько 10 тисяч людей.

Як повідомляють чиновники, в ніч з 19 на 20 лютого, п'ять сміттєвозів зі Львова дісталися сміттєзвалища, що в околицях Глобиного.

Поліції затримала водіїв та вантажівки, але вже без вантажу.

Згодом на міському сміттєзвалищі місцеві комунальники «виявили гори свіжого сміття та свідчення того, що воно має «львівські корені».

У міськраді опублікували фото сміття

«Як все було насправді має з'ясувати перевірка…Надіємось, що більше таких прикрих непорозумінь не буде», - заявили у міськраді.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

До слова, нещодавно сміття зі Львова виявили на Запоріжжі.

Зауважимо, що винним у справі Грибовицького сміттєзвалища суд визнав міського голову Львова Андрія Садового.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не бе Показати IP 22 Лютого 2017 15:53
садовий" підкупляє" майбутніх виборців для себе та своєі" помочі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus